CD-R Vs. DVD + R

May 1

CD-R Vs. DVD + R


Der et par ting at overveje, når du vælger dine medier til at brænde til fra din pc. Ikke alle DVD-afspillere kan læse brændte cd'er, og ingen cd-afspiller kan læse en DVD. Dvd'er har også en større lagerkapacitet.

CD-R

En CD-R er en cd, der er i stand til at blive brændt til én gang. Det kan holde 700 MB data, som kan være en hvilken som helst type data, der er gemt på din PC.

Rewritability

Når du skriver alle dine data til CD-R, kan du kun læse, hvad der er på den. Du kan trække, at data ud i form af en kopi, men du kan ikke foretage ændringer og gemme det tilbage til disken. Dette er en engangs-proces.

DVD + R vs DVD-R

Der er ikke meget forskel mellem disse to typer af dvd'er end som Digital Media Association udviklet standard formatering procedure for hver. Disse er blot konkurrerende formater, der udfører det samme og kan have en lille varians i pris.

DVD Opbevaring

DVD + R'er arbejder identisk med CD-R'er, men de kan holde flere data. Der er to hovedtyper af DVD'er: enkelt lag og dobbelt lag. Det enkelt lag kan indeholde op til 4,7 GB data, og et dobbelt lag disk (eller dobbeltsidet) kan holde 8,5 GB.

Forskelle

Du kan vælge, hvilken type disk, du vil bruge baseret på den opgave, du vil udføre. Det meste af tiden dette vil afhænge af, hvor stor filen er. Hvis du brænder en enkelt musikalbum, ville du højst sandsynligt bruge en CD-R. Hvis du havde brug for at brænde en film, du vil bruge DVD + R format.


relaterede artikler