Windows 98 Vs. Windows XP Professional

May 4

Windows 98 Vs. Windows XP Professional


For at gøre din computer fungere, du har brug for et operativsystem (OS). Windows 98 og Windows XP Professional er begge versioner af Microsoft-operativsystemer til personlige computere. I 2010, Window 7 er den nyeste Microsoft OS.

Windows 98

I 1998 udgav Microsoft deres første OS rettet mod forbrugerne - Windows 98. Dette produkt fremhævede flere funktioner som en Diskdefragmentering, en backup utility og Paintbrush, så du kan åbne alle mulige grafikfiler.

Systemkrav

For Windows 98 til at drive du har brug for en computer med en 66 megahertz processor og mindst 16 megabyte RAM. Desuden denne OS fylder 500 megabyte plads på harddisken.

Support Ends

Microsoft endte teknisk support til Windows 98 i 2006. Microsoft understøtter deres produkter i en periode på 10 år før ophørende opgraderinger og teknisk bistand.

Windows XP

Udgivet i 2001, Windows XP kom i to versioner: en Home Edition og Professional. Denne OS bød på en helt ny grænseflade til brugere og evnen til at køre automatiske opdateringer fra internettet.

Systemkrav

For at kunne køre XP, du har brug for en computer med mindst 233 megahertz processor. Du skal også bruge 64 megabyte RAM og en 1,5 gigabyte harddisk.

Mainstream Support

Pr Microsofts Lifecycle politik, mainstream støtte til XP Professional slutter den 14. april, 2009. Udvidet support til dette produkt slutter den 8. april 2014.


relaterede artikler