Hvordan laver Public Records Privat

April 5

Hvordan laver Public Records Privat


Antallet af webtjenester tilbyder baggrundskontrol og personlig information opslag er stigende. Selv om disse typer af tjenester har deres fordele (såsom hurtigere baggrundstjek), kan der være offentlige dokumenter, du ønsker at holde private. Records er åbne for offentligheden gøre dig modtagelig for kontakt med uønskede partier; email-spamming og chikane tilfælde over regnskaber er et par eksempler. Undgå disse situationer ved at beskytte personlige oplysninger let tilgængelige online.

Instruktioner

1 Begræns online information. Kontroller mængden af ​​personlige oplysninger, du har online sociale netværkssider og business websites, og i mapper. Publish kun din virksomheds adresse og dens telefonnummer eller, hvis det er muligt, har en postboks som din vigtigste virksomhed postadresse; det er sværere at nå dig via en virksomhed. Må ikke offentliggøre detaljerede skemaer eller udnævnelser eller scannede eller PDF kopier af juridiske dokumenter, medmindre du har en facilitet til at begrænse adgangen til dem.

2 Begræns adgang til uploadet juridiske dokumentation ved hjælp af adgangskodebeskyttelse og andre kryptering mekanismer. Rådfør dig med et team af web-specialister, der kan tilvejebringe sikre log-ins til dit websted, når sarte og følsomme uploadet information er involveret. Ændring af adgangskoder hvert par uger er også en god måde at begrænse adgangen til offentligt tilgængelige dokumenter.

3 Brug redigeringsværktøjer funktioner. Tillad et bestemt beløb af tid til at udløbe, før du uploader juridiske dokumenter, især dem, der vedrører aktive sager. Bank kontonumre, cpr-numre og andre lignende oplysninger bør ikke vises online. Bloker dem ud ved at dække op den relevante tekst med en solid, sort boks, hvis de synes.

4 Fravælg af eksisterende informationsudveksling tilbud. Dette er, når du læser den fine print i "vilkår og betingelser" af dine telekommunikation kontrakt kommer i handy. Gennemgå vilkår; se, om de involverer din enige om at dele dine mobile eller fastnetnumre med andre forretningsenheder. Der er normalt en opt-out-funktionen, som bør være tilgængelige i dit kontoudtog eller via et telefonopkald til kundeservice hotline.

5 Indgive en klage til Federal Communications Commission (FCC), hvis du tror, ​​du bliver nægtet din ret til at gøre din kommunikation optegnelser private. Medtag i klagen karakter af sagen, dit fulde kontaktoplysninger (e-mail, telefonnummer, postadresse) og kontaktoplysninger for andre virksomheder, der er involveret.


relaterede artikler