Sådan Edit "Hi-Q"

May 24

Hi-Q Gratis Recorder giver brugerne en kompakt optagelse interface til at fange din computers stereo og mikrofon lyd. Selvom optagelsen applikationens hovedmenu kontroller komprimeret til en lille GUI (Graphical User Interface), indstillingerne nedenunder giver dig fuld kontrol over din lyd capture opgave. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af Hi-Q, skal du tage lidt tid til at lære at redigere programmets konfigurationsindstillinger.

Instruktioner

1 Start Hi-Q. Klik på programmets knappen "Indstillinger" for at begynde at redigere optagerens indstillinger.

2 Vælg det ønskede output format til din optagelse. Klik på "MP3", "WAV" knappen WMA, "" OGG ", eller for at vælge et format.

3 Klik i "Filnavn For Recording" feltet og derefter skrive i standard præfiks, du gerne vil gælde for hver af dine optagelser.

4 Klik på "Tilføj Dato-tid" valgmulighed under Filnavn For optagelse på vej til at mærke den aktuelle dato og tid bag præfikser af dine optagelser. Vælg "Tilføj nummer" mulighed for at tilføje et unikt nummer til slutningen af ​​navnene på dine optagelser.

5 Klik på "Set" knappen nederst i menuen Indstillinger. Vælg et output mappe til din optagelse ved hjælp af Stifinder vindue, der vises.

6 Klik på "OK" knappen for at anvende dine redigeringer Hi-Q indstillinger og vende tilbage til programmets hovedmenu.


relaterede artikler