Sådan fjernes McAfee fra en pc

March 16

McAfee gør computer sikkerhedsprodukter såsom McAfee Total Protection, McAfee Internet Security og McAfee AntiVirus. McAfee sælger de fleste af sine produkter under et abonnement model, hvilket betyder, at købsprisen beskytter computeren i et år, hvorefter du skal fjerne programmet eller opdatere dit abonnement. Hvis dit abonnement til et McAfee forbrugerprodukt er udløbet, og du har valgt ikke at forny, fjerne produktet fra din computer med Product Removal Tool McAfee Consumer at gøre plads til et andet sikkerhedsprodukt.

Instruktioner

1 Download Product Removal Tool McAfee Consumer (se Resources). Gem den resulterende filen på skrivebordet.

2 Dobbeltklik på filen "MCPR.exe", når overførslen er færdig. Programmet begynder at køre en række scripts, der søger computeren for alle McAfee-produkter og fjerne dem automatisk. Når denne proces er afsluttet, viser programmet meddelelsen "Cleanup Successful."

3 Klik på "Nej" når du bliver bedt om at genstarte computeren, og klik derefter på knappen "Vis Log" i Product Removal Tool McAfee Consumer hvis du ønsker at se en tekstfil, der viser de McAfee-produkter, der blev fjernet.

4 Genstart computeren for at afslutte oprydning operation efter at have set loggen. Alternativt kan du klikke på "Ja" for at genstarte computeren med det samme, hvis du ikke behøver at gennemgå loggen.

5 Slet filen "MCPR.exe" fra skrivebordet efter computeren genstartes.

TIPS

  • Du kan også fjerne McAfee-produkter fra computeren ved hjælp af "Programmer og funktioner", "Fjern et program" eller "Tilføj og fjern programmer" funktionen i Windows Kontrolpanel.

relaterede artikler