Hvordan indstiller jeg størrelsen af ​​min browservindue?

July 13

Din browser vindue kan ændres på samme måde, som du ændrer størrelsen nogen vindue på din computer. Ændring af størrelsen på et browservindue kan være særlig nyttigt, hvis der er en vis webside, du ser, der er bredere end dit vindue. Hvis du opdager, at der er en vandret rullepanel nederst i browservinduet, er du sandsynligvis mangler en del af en webside. Resize dit browservindue, så du kan se hele på siden. Hertil kommer, fordi browsere kan fortolke en kodesprog kaldet Javascript, kan du bruge en in-browser kommando for manuelt at indstille størrelsen på dit browservindue.

Instruktioner

1 Tryk på knappen "Maksimer / Gendan" i værktøjslinjen i browservinduet. Det vil være i højre hjørne af værktøjslinjen, og vil ligne en stor firkant. Det er mellem Minimer knappen (repræsenteret ved en streg), og på knappen Luk (repræsenteret ved et rødt X). Dette vil skifte browseren mellem fuld skærm og delvis skærm. Tryk på knappen, indtil browservinduet fylder kun en del af skærmen.

2 Hold musemarkøren over en kant eller hjørne af browservinduet. Markøren ændres til fremstå som en to-pil. Klik og træk markøren indad for at formindske størrelsen af ​​browservinduet, eller trække markøren udad for at øge størrelsen af ​​vinduet.

3 Indstil størrelsen på dit browservindue manuelt ved at indtaste "javascript: window.resizeTo (X, Y);" (Uden anførselstegn) i din URL bar - baren, hvor du indtaster adresserne på de websider, du ønsker at besøge. Udskift X med værdien i pixels, du ønsker at gøre din browsers bredde, og erstatte Y med værdien i pixels, du ønsker at gøre din browsers højde. For eksempel, "javascript: window.resizeTo (800.600);" vil automatisk ændre størrelsen din browser til at være 800 pixels bredt og 600 pixels høj.

TIPS

  • I Mac OS X, er der ingen "Maksimer / Gendan" knappen; vinduer som standard er altid redigeres i størrelse. Klik på det nederste højre hjørne af et vindue og trække markøren i alle retninger. Vinduet vil automatisk ændre størrelse for at holde det nederste højre hjørne af vinduet i tråd med markøren.

relaterede artikler