Sådan fjernes Product Page Tags til Ubercart

March 14

Sådan fjernes Product Page Tags til Ubercart


Ubercart er en e-handel modul udviklet i Drupal. Dens anvendelighed indeholder tre hovedafsnit: butik konfiguration, produkt- og katalog skabelse, og orden administration. Alle større systemer er konfigurerbare og i overensstemmelse med de almindelige Drupal systemer såsom knuder, taksonomi og brugere. På Drupal stedet backend, kan du foretage ændringer til indstillingen side og orden administration side. Med Ubercart modulet, kan du oprette og redigere produkt.

Instruktioner

1 Download Ubercart modulet fra Drupal hjemmeside. Pak modulet filer. Log ind på Drupal stedet backend med dit brugernavn og din adgangskode. Gå til websteder / alle / moduler for at se en liste over moduler. Aktivér dette modul ved at vælge det. Klik på "Gem konfiguration."

2 Klik på "Opret indhold" og vælg "Produkt" for at gå til oprettelsen indholdsside. Indtast et navn til dit produkt. Indgang en beskrivelse af produktet. Indtast en pris i tekstboksen ved siden af ​​"List pris." Du kan også aktivere eller deaktivere kommentarer til produktet ved at klikke på "Kommentar indstillinger" og vælge "Disable". Klik på "Gem" for at gemme produktet.

3 Klik på "Content management" og "indhold" for at gå til indholdsside. Indstil sortering status som "produkt" og klik på "Filter" knappen. Klik på din nyoprettede produkt, som du vil fjerne. Klik på "Rediger" for at redigere produktet. Klik på "Fjern" for at fjerne produktet fra listen produkt.


relaterede artikler