Sådan Fix & Run Internet Explorer 8

February 21

Fra 2010, Internet Explorer 8 er den nyeste version af Microsoft webbrowseren. Desværre har brug Internet Explorer til tider skal fastsættes. Fastsættelse og kører Internet Explorer er en enkel proces, der ikke kræver en masse tech knowhow. De fleste Internet Explorer problemer løses ved at nulstille indstillingerne.

Instruktioner

Løb Internet Explorer 8

1 Klik på "Start / Alle programmer / Internet Explorer" for at køre webbrowseren på computeren, hvis du ikke har en genvej på skrivebordet eller på din værktøjslinjen.

2 Dobbeltklik på Internet Explorer genvej på skrivebordet eller værktøjslinjen, hvis du har en. En nem måde at lave en genvej er ved at trække Internet Explorer billedet fra menuen Start på skrivebordet eller ved at højreklikke på billedet og vælge "Send / Send til skrivebordet."

3 Tryk på "Windows" og "R" tasterne på tastaturet på samme tid og derefter skrive i "Internet Explorer" og klik på "Kør" for at køre Internet Explorer på din computer.

Fastsættelse Internet Explorer 8

4 Kør webbrowseren på computeren, og klik på "Tool" -fanen øverst på skærmen, når browseren belastninger.

5 Vælg "Internetindstillinger" og derefter klikke på fanen "Avanceret" øverst Internetindstillinger pop-up.

6 Klik på "Reset" knappen nederst på skærmen i afsnittet "Nulstil indstillinger i Internet Explorer." Dette vil tage sig af næsten alle problemer med Internet Explorer.


relaterede artikler