Hurtigste måde at åbne en Disabled konto i Facebook

May 20

Hurtigste måde at åbne en Disabled konto i Facebook


Din Facebook-konto kan deaktiveres af flere grunde. Hvis du, som bruger, beslutte at afstå fra at bruge Facebook, kan du midlertidigt deaktivere din konto for en ønsket tidsrum. Facebook kan deaktivere din konto, hvis du er fundet at være i strid med Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar, eller af sikkerhedsmæssige årsager. Uanset om din Facebook-konto er blevet deaktiveret for frivillige eller ufrivillige årsager, der er ting, du kan tage for at genåbne det.

Instruktioner

frivilligt Deaktiveret

1 Åbn en internetbrowser og besøge Facebook-login-side på www.facebook.com/.

2 Skriv din e-mailadresse og adgangskode i felterne.

3 Klik på "Log ind" for at genaktivere din Facebook-konto.

Uvilkårligt Disabled for Facebook Overtrædelse

4 Indsæt webadresse http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=disabled~~V i din webbrowser for at trække op profilen deaktiveret side.

5 Indtast en e-mail-adresse, som Facebook kan bruge til at kontakte dig vedrørende din konto. Klik på "Ja", hvis du er i stand til at få adgang til e-mail-konto, der er tilknyttet din deaktiverede Facebook-konto. Hvis ikke, skal du klikke på "Nej"

6 Indtast dit fulde navn i feltet og bruge drop-down menu til at indtaste din fødselsdato. Give alle oplysninger eller spørgsmål til din deaktiverede konto i feltet og klik på "Send" for at starte konto reaktivering. Du vil modtage en e-mail fra Facebook teamet anmelde dig, hvorfor din konto er blevet deaktiveret og informere dig om din overtrædelse af Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar. Brug din e-mailadresse og adgangskode for at åbne din konto.

Uvilkårligt deaktiveret for Sikkerhed

7 Indsæt webadressen http://www.facebook.com/help/?page=18888 i din browser for at få adgang til Facebook Security side.

8 Undersøg, om din konto er deaktiveret på grund af en økonomisk fidus. Dette vil blive dokumenteret ved dine venner, der modtager e-mails, der hævder, at du er i et fremmed land med behov for hjælp. Hvis din konto ikke har været involveret med en finansiel fidus, springe til trin 3. Hvis den har, skal du klikke på linket "Secure det her" placeret under "Min konto bliver brugt til en pengeoverførsel fidus" sektionen. Klik på "Min konto er kompromitteret" valgmulighed. Indtast dit brugernavn, mobilnummer eller dit navn og navnet på en ven, og klik på knappen "Søg" for at identificere din konto. Følg anvisningerne for at sikre og få adgang til din konto.

9 Undersøg, om din konto er blevet sende mistænkelige e-mails eller spam ved at spørge venner og kontrollere eventuelle relaterede e-mail konti. Klik på linket "Secure det her" placeret under "Min konto er kompromitteret, men det er ikke anvendes til en pengeoverførsel fidus" sektionen. Klik på "Min konto er kompromitteret" valgmulighed. Indtast dit brugernavn, mobilnummer eller dit navn og navnet på en ven, og klik på knappen "Søg" for at identificere din konto. Følg anvisningerne for at sikre og få adgang til din konto.


relaterede artikler