Sådan Transfer et regneark til en Mainframe

January 2

Sådan Transfer et regneark til en Mainframe


En af de mest kraftfulde funktioner i regnearksprogrammer såsom Microsoft Excel er evnen programmernes let at integrere med en bred række af forskellige programmer og formater. Med blot et par skridt, kan regneark skabere importere deres kreationer i Access-databaser, gemme deres arbejde som en tekstfil eller oprette et dokument, der nemt kan integreres i en mainframe computer.

Instruktioner

1 Log på din computer og åbne dit regnearksprogram. Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn" fra menuen. Klik på "Gennemse" og navigere til den mappe, hvor regnearket er placeret.

2 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem som" fra menuen. Klik enten "Tekstfil" eller "CSV" fra drop-down boks, afhængigt af kravene fastsat af mainframe programmør.

3 Naviger til den mappe, hvor mainframe klar filen skal gemmes. Sørg denne mappe er tilgængelig for mainframe. Din programmering personale kan give dig det rigtige sted at gemme filen.

4 Gem filen ved hjælp af et navn, der er otte tegn eller mindre, og indeholder ingen mellemrum eller tegnsætning. Mainframe programmer måske ikke være i stand til at håndtere filnavne længere end otte tegn.

5 Giv navnet på filen og dens placering til dine programmører, så de kan importere filen til mainframe.


relaterede artikler