Den Blank Lærred til Gmail signaturer ikke installeres

July 8

Den Blank Lærred til Gmail signaturer udvidelse er en ekstra add-on til din webbrowser. Denne udvidelse gør det muligt at indsætte HMTL signaturer i dine udgående Gmail e-mails til at omfatte forskellige skrifttyper og farver samt billeder og links. Rapporter om installationsproblemer med Blank Canvas gøre forekomme, men de fleste problemer er enkle at fastsætte.

Internet Explorer

Blank Lærred til Gmail signaturer vil ikke installere, hvis du bruger Internet Explorer. Denne udvidelse eller tilføjelse er simpelthen ikke til rådighed til brug med Internet Explorer. Selv hvis du hente plug-in og forsøger at installere den manuelt, vil det ikke installere og vil poppe op med en fejlmeddelelse.

Chrome

Hvis du forsøger at installere Blank Lærred til Gmail signaturer på en Chrome-browseren og har problemer, er det normalt en glitch. Først afinstallere udvidelsen ved at klikke på ikonet skruenøgle ( "Indstillinger"), vælge "Funktioner" og derefter "Udvidelser". Ved siden af ​​Blank Canvas, klik på "Fjern". Luk Chrome og genåbne, derefter geninstallere ved at besøge Chrome Webshop og klikke på "Tilføj til Chrome."

Firefox

Installation Blank Canvas på Firefox webbrowseren kan være lidt tricky. På grund af en fejl i 1.11.09 version, kan installationen ikke ske. I stedet åbner Firefox og gå til Blank Lærred til Gmail signaturer Firefox download siden. Gå til 1.11.11 versionen, og klik på "Tilføj til Firefox." Installationen starter automatisk.

beskadiget Installation

Nogle gange, når de forsøger at hente på enten Firefox eller Chrome, vil Blank Canvas poppe op et vindue med "Ukendt Installation Error." Bygherren bemærker, at dette er normalt på grund af en beskadiget installation extension fil. For at løse dette problem, skal du gå til download siden med din browser og installere den nyeste version af udvidelsen.


relaterede artikler