Sådan Start en blog & Make Money Online i 10 nemme trin

August 29

Blogging er en fantastisk måde at tjene penge online. Der er mange historier på internettet om folk, der har "Afslut deres dag job" og blive fuld tid bloggere med de penge, de gør fra blogging.
Chancerne er, at du ikke vil være i stand til at gøre så mange penge med det samme, men du vil sandsynligvis være i stand til at tjene små mængder af penge inden for få dage og en smule mere inden måneden. Ikke alene kan du tjene penge blogging, men du kan også forbedre din viden om et emne og oprette dig selv som en ekspert på en mark.

Instruktioner

1 Vælg et emne, du brænder for. Det vigtigste ting at vide om blogging er, at du er nødt til at blogge om noget, du holder af. Emnet bør være noget, intriger dig, motiverer dig, eller interesserer dig. Du vil være forsker, læsning, og skrive om dette emne i dybden, og hvis du er ligeglad om fagområdet, vil det være svært at holde skriftligt. Emnet kan vage, ligesom "sundhed", eller specifik, som "diabetes". Vælg ikke sådan en smal emne, som du ikke kan skrive udførligt om det, som "Diabetes læger i Small Town, North Dakota."

2 Vælg en platform til at være vært for din blog. De mest populære gratis lokaliteter omfatter blogger.com og wordpress.org. Hvis du gerne vil have din egen uafhængige domænenavn (f.eks http://yourdomainname.com modsætning til http://yourdomainname.blogger.com), vil dette koste penge fra starten af ​​projektet.

3 Opsæt din blog. Når du har vælge en platform, som blogger.com, skal du bruge et navn til din blog, en skabelon, og en tagline. Navn og slogan skal være beskrivende, så at nogen kommer til din blog for første gang vil vide, hvad din blog handler om.

4 Læs andre etablerede bloggere i dit emne område. For at finde ud af, hvad du skal skrive om, det hjælper at se, hvad andre også skriver om. Desuden ved at blive en regelmæssig læser af bloggere i dit emne område, så du kan holde opmærksom på nye eller interessante idéer og har et fællesskab (se trin 9). Kig igennem blog mapper som Technorati.com at finde lignende bloggere.

5 Skriv 10 blogindlæg, før du sender indholdet. For at sikre, at du har valgt et emne, du er komfortabel at blogge om og for at skabe et første faste sæt af indhold, hjælper det at have prewritten 10 indlæg før fuldt lanceringen din nye blog.

6 Tilmeld dig ad og affiliate netværk, der vil tjene dig penge. Google Adsense og Amazon.com er meget almindelige måder at tjene penge. Kommissionen Junction og LinkShare er også gode affiliate netværk, der giver dig en andel af omsætningen, hvis du markedsføre og sælge visse produkter.

7 Udgive indhold på regelmæssig basis. Begynd at offentliggøre dit indhold på en regelmæssig tidsplan såsom daglig, 5 dage om ugen, eller en gang om ugen. Jo mere indhold, du producerer, jo højere chance for, at du vil tjene penge.

8 Spred ordet. E-mail dine venner og familie for at fortælle dem om din nye blog. Disse mennesker bliver nogle af dine største fans og regelmæssige læsere.

9 Bliv en del af blogging samfund ved at linke til andre og kommentere på andre blogs. For at øge trafikken til din nye blog, skal du linke til andre bloggere stillinger fra i dine egne indlæg, kommentere på andre bloggere 'sites, og anmode om at blive sat på andre bloggere' blogrolls. (En blogroll er en liste over andre bloggere, som du kan lide.) Det hjælper også til at indsende dine indlæg til "blog karnevaler", da disse vil bringe i links og yderligere læsere til dit websted.

10 Fortsæt med at skrive og vente. Det tager normalt et par uger at begynde at tegne regelmæssige læsere og annonceindtægter. Efter et par uger, kan du prøve at sætte dine annoncer på forskellige steder på din hjemmeside for at se, om de bringer flere klik.

TIPS

  • Vær tålmodig. I første omgang vil det virke som om du kun tjener et par cent per uge, men som du fortsætte med at opbygge dit indhold, vil dette vokse.
  • Læs mere om, hvordan andre bloggere tjene penge til yderligere tips om optimering af dine annoncer og affiliate netværk.
  • Lær nogle grundlæggende SEO (søgemaskineoptimering) at være i stand til at trække søgemaskiner til dit websted.
  • Du vil ikke begynde at tjene masser af penge natten over. Tjene penge fra blogging tager tid og udholdenhed.
  • Klik ikke på dine egne annoncer. Ved at klikke på dine egne annoncer overtræder Googles Servicevilkår, og du kan blive udelukket fra at bruge Adsense.
  • Hvis du vælger at sætte dit fulde rigtige navn på din blog, indser, at arbejdsgivere, familie, naboer og så videre. kan nemt finde og læse din blog. Hvis det er noget, du ikke ønsker disse mennesker til at læse, blog anonymt og omhyggeligt.

relaterede artikler