Hvordan at oprette din egen tatovering med Software

December 10

Hvordan at oprette din egen tatovering med Software


Oprettelse af en tatovering er et spørgsmål om at kende grundlæggende designmetoder. Du kan bruge næsten enhver billedredigeringsprogram software; alt du behøver, er en grundlæggende idé om, hvad du vil gøre. Hvis du ikke har nogen ideer, kan du søge efter billeder på nettet eller i magasiner for inspiration.

Instruktioner

1 Åbn et billede af den kropsdel, du ønsker at tatovering med dit billede redigeringssoftware.

2 Se online for billeder, der inspirerer dig og gemme dem på din harddisk. Tjek tatovering design websteder eller kunst hjemmesider. Du kan også bruge billeder af ting som træer eller mennesker.

3 Åbn en af ​​disse billeder i et andet vindue eller fane i programmet og se på billederne ved siden af ​​hinanden for at afgøre, om du bliver nødt til at ændre størrelsen inspiration billedet. Klip og indsæt billedet på din krop del, så du kan måle, hvad størrelse vil se bedst.

4 Hvis din software giver, bruge forskellige lag for at indsætte det nye billede over din krop. Med lag kan du skifte visninger for at se, hvordan du ser med tatovering og uden. Du kan også åbne flere lag for at indsætte i en række forskellige billeder, og derefter skifte mellem dem for at se, hvordan hver ser i forhold til resten.

Hvis du bruger grundlæggende software som Microsoft Paint, vil du ikke være i stand til at oprette lag, men du kan stadig klippe og indsætte billeder. Gem en ny fil, hver gang du gør dette, ved hjælp af et navn som "tatovering design 1."

5 Brug software tegneværktøjer til at redigere dine billeder. Brug f.eks viskelæderet til at rydde op kanter eller blyanten til at tegne flammer over en kranie. Hvis ingen af ​​de inspirerende billeder virker, eller du kan ikke ændre dem til din smag, tegne tatoveringen selv.

TIPS

  • Leg med dit billedredigeringsprogram, før du prøver at designe din tatovering. Du bør have en praktisk kendskab til de tilgængelige for softwaren, samt at vide, hvordan at ændre størrelsen og beskære billeder, ændre farver og gemme dit arbejde værktøjer.

relaterede artikler