Sådan Oplåsning en Tastatur & mus

October 8

Sådan Oplåsning en Tastatur & mus


Et tastatur og mus er afgørende for den korrekte brug af en computer. En låst mus og tastatur kan være ganske frustrerende. Dette sker som regel på grund af en fejl i selve computeren, der forårsager manglende anerkendelse af de enheder ved computeren. Generelt oplåsning af tastaturet og musen er enkel, men nogle gange skal de udskiftes.

Instruktioner

1 Luk computeren ned. For at gøre dette uden tastatur eller mus, holde knappen "Power" nede i tre sekunder. Hvis computeren ikke slukke, hold i et par sekunder mere.

2 Afbryd strømforsyningen til computeren. Dette er afbryderen på bagsiden af ​​computeren. Sørg for, at det er i "Off" position.

3 Tag enhederne. Både mus og tastaturet skal afbrydes fra bagsiden af ​​computeren. Hvis der er en masse ledninger, følge linjen fra hver enhed til bagsiden.

4 Sæt mus og tastatur tilbage i bagsiden af ​​computeren. Udløbet for hver komponent vil have et billede af en mus eller et tastatur ved siden af. Farven skal også matche farven på musen og tastaturet stik.

5 Tænd for strømmen igen ved at trykke på kontakten på bagsiden af ​​computeren i "On" position. Tryk på knappen "Power" på forsiden af ​​computeren. Tastaturet og musen skal nu arbejde. Hvis de ikke gør det, skal du gå til kontrolpanelet og klik på "Keyboard" og derefter "Hardware-indstillinger." Herfra kan du foretage fejlfinding enhederne.

TIPS

  • Prøv musen og tastaturet på en anden computer.
  • Væsker spildt i enhederne vil få dem til at stoppe med at arbejde.

relaterede artikler