Sådan installeres plugins til Photoshop

January 9

Sådan installeres plugins til Photoshop


Selvom Adobe Photoshop er kraftfuld, programmører ikke er i stand til at omfatte alle de funktioner, der findes på markedet. For at tilpasse produktivitet Photoshop, kan brugerne installere plug-ins. Plug-ins eller filtre er mini-programmer, der automatisk gælder effekter til et billede. Adobe leveres med et par plug-ins. Yderligere plug-ins er nemme at hente og installere.

Instruktioner

1 Sådan installeres plugins til Photoshop

Hent plug-in. Adobe har et websted, der giver plug-ins. Vælg "Filter" og derefter vælge "Gennemse filtre Online." Klik på en plug-in til at installere. Du kan også downloade tredjeparts plug-ins. Sørg for at du hente plugins fra en betroet websted.

2 Installer plug-in med det medfølgende installationsprogram. Nogle plug-ins giver installationsinstruktioner og troldmænd. Hvis dette er tilfældet, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere plug-in. 3 Sådan installeres plugins til Photoshop


Mange plugins kun give plug-in-fil. Hvis dette er tilfældet, skal du flytte filen til plug-in mappe. For vinduer, skal du dobbeltklikke på "Denne computer" og åbne "Programmer", "Adobe", "Adobe Photoshop" og derefter "Plug-Ins." For Mac, skal du klikke på "Finder" og åbne "Programmer", "Adobe Photoshop" og derefter "Plug-Ins." Træk plug-in til denne mappe.

4 Sådan installeres plugins til Photoshop


Luk og genstart Photoshop. Photoshop vil ikke være i stand til at genkende den nye plug-in, indtil den genstartes. Vælg "Filter" og du bør se den nye plug-in.

TIPS

  • Du kan tilføje et filter mappe placering i plug-in-præferencer.

relaterede artikler