Forskellen mellem første og anden udgave af iPad

January 10

Forskellen mellem første og anden udgave af iPad


Apples første iPad blev udgivet i 2010. Dens udgivelse blev fulgt et år senere af iPad 2. Den anden generation iPad featured en tyndere udvendig, nyt luftfartsselskab støtte og en fremadvendte kamera med FaceTime kompatibilitet. Det er stadig tilgængelig fra Apple som selskabets entry-level tablet.

Størrelse og Vægt

IPad 2 er lidt mindre, tyndere og lettere end den første generation iPad. Mens de begge har en 9,7-tommer skærm (målt diagonalt), den første generation iPad måler 9,56 inches høj ved 7.47 inches lang. IPad 2 måler 9,5 inches i højden ved 7,31 inches lang. IPad 2 er 0,34 inches tyk mens den første generation af iPad er lidt over en halv tomme tyk. Den første generation af iPad vejer 1,5 pounds; iPad 2 vejer 1,34 pounds.

Interne komponenter

Den første iPad brugte en single-core A4-processor: Apple opgraderet til en dual-core A5-processor i iPad 2. Cellular versioner understøttes kun GSM i den originale iPad, når det blev udgivet; betød den oprindelige cellulære-stand iPad arbejdede kun på AT & T i USA Det ændrede sig med iPad 2. mobilmodem blev opgraderet til at understøtte CDMA standarden, hvilket betød, at iPad 2 var kompatibel med både AT & T og Verizon.

Kamera

Den oprindelige iPad havde ingen kamera funktionalitet. IPad 2 har to kameraer, en placeret i øverste venstre hjørne på bagsiden af ​​enheden og et andet placeret over skærmen på forsiden af ​​enheden. Den fremadvendte kamera bruges med Apples videokonferencer tjeneste FaceTime, og optager video i VGA kvalitet. Den bagudvendt kamera understøtter video HD-kvalitet i 720p opløsning.

Tilgængelighed og kompatibilitet

Den første generation iPad er udgået, men Apple stadig gør iPad 2 tilgængelig som en entry-level model. Enten en Wi-Fi eller cellulær-kompatible version af iPad 2 er tilgængelig via Apple Store og autoriserede forhandlere med 16 GB indbygget hukommelse til $ 399 og $ 529 henholdsvis. Den første generation kan ikke opgraderes til iOS 6, mens iPad 2 kan.


relaterede artikler