HP dc7800 Specifikationer

October 22

HP dc7800 Specifikationer


HP dc7800 er en stationær computer fremstillet af Hewlett Packard til anvendelse i et kontormiljø. Det har tre tilgængelige konfigurationer: ultraslank desktop, Small Form Factor og Convertible Mini-Tower. Ultra-slank model er den mindste af de tre, mens Mini-Tower er den største. Ingen af ​​de dc7800 modeller kommer med en skærm, men alle tre støtte en bred vifte af tilgængelige hardware konfigurationer.

USDT Version

Ultra Slim Desktop (USDT) version af dc7800 giver brugerne mulighed for at tilpasse sin hardwarekonfiguration. Det bruger SATA-harddiske og kommer i tre konfigurationer: to 80 GB modeller normeret til 5400 eller 7200 RPM, en større 160 GB harddisk, der fungerer ved 7200 RPM, eller en enkelt 16 GB solid-state harddisk. Den USDT leveres med en integreret netværksforbindelse og Wi-Fi-kort. Dens grafik output styres af en Intel 3100 Graphics Media Accelerator integreret i bundkortet. Den USDT modellen ikke har nogen ekspansion slots på bundkortet men tilbyder en enkelt PATA slot, der understøtter en optisk drev.

Ultraslankt hukommelse og CPU

Processorerne er tilgængelige for USDT model omfatter CPU'er fra Celeron, Pentium og Core 2 Duo familier. De tilgængelige Celeron processorer spænder fra 1,6 til 2,0 GHz i hastighed og har enkelt og dual core-modeller. De tilgængelige Pentium-processorer er alle dual-core modeller, der spænder fra 1,8 til 2,5 GHz. De tilgængelige Core 2 Duo-processorer er også dual-core CPU'er spænder fra 2,2 til 3,33 GHz i hastighed. RAM til rådighed for USDT kommer i størrelser fra 512 MB til 1 GB. Denne stationære computer bruger maksimalt to DDR2 moduler normeret til enten 677 eller 800 MHz.

SFF Model

Den Small Form Factor model af dc7800 leveres med mere kraftfulde funktioner end sin USDT modstykke. Ud over den Celeron, Pentium og Core 2 Duo model processorer tilgængelige på USDT versionen, den dc7800 SFF model har mulighed for at bruge quad-core processorer fra Intel Core 2 Quad familie. Disse processorer spænder fra 2.4 til 2,83 GHz i hastighed. RAM til rådighed for SFF omfatter op til fire DDR2 moduler normeret til enten 667 eller 800 MHz i størrelser fra 512 MB til 2 GB, med en maksimal kapacitet på 8 GB RAM.

Andre SFF funktioner

Den SFF modellens konfiguration omfatter en PCI-slot, en PCI Express x16 slot og to lavprofil PCI Express x1 slots. Denne model giver to eksterne pladser - én 3,5 "og en 5,25" -. Samt en intern 3,5 "harddisk bay Den understøtter op til tre SATA-enheder, herunder maksimalt to harddiske, der hver fås i størrelser fra 80 til 500 GB. Den SFF giver også en af ​​tre SATA dvd-drev og en mediekortlæser med understøttelse af 16 til 22 typer af mediekort. Otte muligheder for grafik forarbejdning er tilgængelige spænder fra on-board grafik til enten ATI eller NVIDIA brand grafikkort.

CMT Model

Den Cabriolet Mini-Tower version af dc7800 tilbyder det bredeste udvalg af hardware konfigurationer. Denne computer kan være udstyret med nogen af ​​de hardware muligheder på SFF og USDT modeller undtagen de slim-line PATA DVD-drev. Den CMT-modellen giver også et udvidet udvalg af porte og opgradere slots, herunder tre PCI slots, en PCI Express x16 slot og to PCI Express x1 slots, alle i fuld størrelse. Denne model har fire SATA grænseflader, der kan montere op til to optiske og to harddiske. Den CMT kan bruge 10.000 RPM harddiske i 80 eller 160 GB SATA-modeller, som de SFF og USDT modeller ikke understøtter. Den CMT understøtter en bredere vifte af grafikkort, herunder en 512 MB ATI Radeon-kort.