Hvordan man kan reducere Email Opbevaring

October 25

Hvordan man kan reducere Email Opbevaring


Når du er tildelt en e-mail-konto via en gratis eller betalt e-mail-udbyder, er du generelt tildelt en bestemt mængde serverplads til at gemme dine e-mails. Når du har brugt alle serverplads, der er blevet tildelt, vil du ikke være i stand til at modtage e-mails. En person forsøger at sende dig en besked, vil modtage et svar, at din postkasse er "over kvoten." For at modtage e-mails igen, skal du reducere mængden af ​​lagerplads, du bruger.

Instruktioner

1 Slet e-mails fra din "Indbakke" og andre mapper, der allerede er blevet læst, hvis du ikke længere har brug for disse e-mails. For nogle e-mail-udbydere, behøver meddelelser i "Junk / Spam" eller "Trash" mappe ikke tælle mod din e-mail-kvote. Men hvis din e-mail-udbyder tæller indholdet af disse mapper mod din tildelte opbevaring beløb, bør du slette e-mailen i disse mapper så godt.

2 Spar ældre e-mails til din computers harddisk, hvis du stadig har brug for adgang til meddelelserne, men ønsker ikke at slette dem. Hvis du ikke ønsker at bruge plads på din computers harddisk, kan du vælge at bruge et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk. Hvis du vil gemme dine e-mails, skal du blot åbne beskeden. Klik på "File" på menulinjen og "Gem som". Giv e-mailen et filnavn at gemme det. Du vil derefter være i stand til at vælge det drev, du vil gemme meddelelsen til.

3 Slet beskeder, der indeholder vedhæftede filer. De vedhæftede filer, der er forbundet til beskeden øge mængden af ​​lagerplads, der bliver brugt. Jo større den vedhæftede fil, er det mere lagerplads bliver udnyttet. Hvis du har brug for vedhæftede filer, kan du klikke på "Download" for at hente de vedhæftede filer på din computers harddisk.

4 Opsæt en alternativ e-konto via en gratis e-mail-udbyder. Du kan bruge denne gratis e-mail-konto til at gemme e-mails, som du ikke ønsker at slette eller flytte til en harddisk. Når gratis e-mail-konto er blevet oprettet, logge ind på din primære e-mail-konto, der har et lager problem. Åbn e-mail-beskeder, du vil fjerne fra hovedkonto. Klik på "Forward" valgmulighed. I feltet "Til", indtaste e-mail-adresse til din alternative e-mail-konto. Klik på "Send".

Log ind på din alternative e-mail-konto til at sikre, at e-mailen blev videresendt med succes. Du kan derefter gå tilbage til de vigtigste e-mail-konto og slette meddelelsen for at frigøre lagerplads.


relaterede artikler