Sådan installeres "Hidden Mysteries: Titanic" til Mac

March 2

Sådan installeres "Hidden Mysteries: Titanic" til Mac


Macintosh-versionen af ​​"Hidden Mysteries: den skæbnesvangre Voyage - Titanic" er et computerspil, der tager dig gennem en virtuel verden af ​​Titanic, den historiske skib, der ramte et isbjerg og sank i 1912. Spillet er tilgængelig på Nintendo DS og Wii platform i form af en fysisk disk, men er tilgængelig for Macintosh-computere som en download fil. Den kan downloades Spillet giver 60 minutters gratis spil, og så den låser sig selv, indtil en licens er købt til at låse den op for fuld spil.

Instruktioner

1 Klik "Systemindstillinger" på anklagebænken og klik på "Konti". Klik på fanen Administrator i menuen i venstre side af vinduet Konti og sørg for at "Tillad brugeren at administrere computeren" er markeret.

2 Download "Hidden Mysteries: den skæbnesvangre Voyage - Titanic" fra online download site (se Resources).

3 Dobbeltklik på .img filen i den dialogboks, der åbner for at udpakke spil til dit skrivebord.

4 Dobbeltklik på pkg-filen for at starte guiden installationsprogrammet opsætning, og klik på "Install" for at installere spillet på din computers harddisk.

5 Indtast din administratoradgangskode i pop-up adgangskode og klik på "OK." Klik på "Afslut" for at afslutte ud af installationsprogrammet setup, når spillet er installeret.

6 Klik på menuen "Go" øverst på din computers skrivebord, og klik på "Programmer". Dobbeltklik på "Hidden Mysteries: den skæbnesvangre Voyage - Titanic" for at starte computerspil.


relaterede artikler