Sådan geninstalleres Backup Exec

August 27

Omkring 70 procent af de små virksomheder, der lider et stort tab af data, gå ud af markedet inden for et år. Større virksomheder er bedre rustet til at håndtere tabet, men kun ender bidrager til 12 milliarder $ brugt årligt på grund af tab af data. Symantec Backup Exec er en vigtig program, der håndterer og administrerer data backup for virksomhedernes miljøer. Hvis softwaren er blevet afinstalleret eller fungerer ikke, er det bydende nødvendigt, at du geninstallerer det så hurtigt som muligt for at undgå at tilføje til de førnævnte statistik.

Instruktioner

1 Find installationen medier, der fulgte med dit køb af Backup Exec. Hvis du ikke kan finde diskene, downloade programmet fra Symantecs hjemmeside.

2 Placer disken i dit drev eller dobbeltklikke på den downloadede eksekverbare fil.

3 Klik på "Install produkter" fra installationsvinduet og klik på "Backup Exec."

4 Læs licensaftalen. Hvis du accepterer vilkårene, skal du klikke på "Jeg accepterer" og klik på "Næste". Hvis ikke, annullere installationen og købe en alternativ data backup program.

5 Klik på "Typisk installation" og klik "Næste". Symantec vil nu køre en check på dit miljø.

6 Gennemgå resultaterne af miljøet check. Det kan være nødvendigt at korrigere forhold forklaret i resultaterne før du fortsætter på. Klik på "Næste".

7 Indtast licensnøglen i forudsat tekstfeltet og klik på "Tilføj". Denne nøgle kan være placeret på originale installation medier, købsdokumenter de eller ved at ringe den licensudstedende afdeling Symantec. Klik på "Næste".

8 Indtast bruger konto informationer til en administratorkonto. Hvis du er i et domæne miljø, skal du sørge for at give en konto med domæne administratorrettigheder. Klik på "Næste".

9 Giv computer navne for eventuelle eksterne systemer, du vil sikkerhedskopiering af data fra. Giv brugeroplysninger for disse systemer efter behov. Klik på "Næste".

10 Gennemgå oplysningerne installation og kontrollere for fejl. Klik på "Install". Backup Exec vil nu blive installeret på din computer. Fjernbetjeningen agent vil også blive skubbet til de fjerntliggende pc'er indtastede under installationsprocessen.


relaterede artikler