En Ændring i USB-tastatur-forbindelse blev fundet

November 23

En Ændring i USB-tastatur-forbindelse blev fundet


Når du frakoble din USB-tastatur og sæt det i en anden port på din Windows-computer, en ildevarslende fejlmeddelelse kommer op på skærmen. "Blev fundet en ændring i USB-tastatur tilslutning. Kontroller din USB-tastatur forbindelse for tilstedeværelsen af ​​en keylogger," hedder det. Keyloggers udgør en alvorlig trussel mod personlig og arbejdsplads privatlivets fred og sikkerhed. Dog kan budskabet være en falsk alarm.

Keyloggers

Uanset om de er hardware eller software baseret, tastaturloggere eller keyloggers, overføre alt det, du skriver på computerens tastatur til en anden part, fra adgangskoder til dine bankoplysninger til login-oplysninger til din e-mail-konto. Hvis dette scenario lyder som optakt til identitetstyveri, er det fordi det kan være. Ligesom mange teknologier med potentiale for farlige misbrug, men keyloggers bruges også af arbejdsgiverne til at spore deres medarbejderes computerbrug og afværge udsigten til industrispionage.

Sikkerhed Software

Du eller din arbejdsgiver kan beskytte din stationære eller bærbare computer ved at installere sikkerhedssoftware på det til at opdage og afværge eventuelle krænkelse af privatlivets fred. Nogle sikkerhedspakker overvåge portene på din computer og opdage eventuelle forsøg på at ændre, hvad der er tilsluttet og hvor. Blot at frakoble et tastatur og sætte en anden tilbage, især til en anden port, kan udløse en alarm og deaktivere tastaturet. Du kan ændre sig tastaturer på grund af et problem med den, du bruger, men din sikkerhedssoftware ser et muligt forsøg at vedhæfte en keylogging enhed mellem tastatur og computer.

Intervention Niveauer

Sikkerhedssoftware kan reagere på den mulige fastgørelse af en keylogging enhed med mange forskellige adfærd. I den ene ende af sikkerheden spektret, kan protokollen afsløring deaktiveres, i hvilket tilfælde et tastatur swap ikke ville lyde en alarm. Den overvågning software kan udløse en skærmen advarsel, skrive en note i en logfil, låse dit system eller en kombination af disse reaktioner. Hvem installerer og styrer software sikkerhed overvågning bestemmer niveauet af truslen reaktion, du ser.

Hvad skal man gøre

Afhængigt af den sikkerhedssoftware, du bruger, kan du nødt til at kontakte din help desk at genaktivere et tastatur deaktiveres af en port-fejende skærm. Hvis du er ansvarlig for sikkerhed eller den computer, du overvåger er din egen, kan du slappe af indstillingerne. På arbejdspladsen, men når sikkerhed griber stringent nok til at fortolke en ændring i tastaturet som et privatliv trussel, undgå at udløse alarmen, og besværet med at blive låst ude af din computer. Samtidig, huske, at en reel trussel kan forårsage meget værre konsekvenser end besvær.


relaterede artikler