Sådan Lær Grundlæggende Photoshop CS2

September 7

Photoshop CS2, mens en ældre version af Photoshop linje, var og stadig er en kraftfuld grafik program, med nyttige funktioner og værktøjer til spirende grafiker. Mange mennesker stadig bruge denne version enten hjemme eller i deres kontorer. At lære det grundlæggende i at bruge Photoshop CS2, nedenstående trin foreslå flere måder at gå.

Instruktioner

1 Læs manualen (hvis du har adgang til det) flere gange. Som de fleste software manualer, er det akavet formuleret og pedantisk, men det er også meget komplet, hvilket giver dig alle detaljer af Photoshop CS2 værktøjer og funktioner.

2 Check Amazon.com for bøger dækker CS2 version. Nogle, som du måske ønsker at overveje at købe er "Photoshop CS2: Top 100 Forenklet Tips & amp; Tricks," af Lynette Kent (2005), "Photoshop CS2 Bibelen" af Laurie Ulrich Fuller og Deke McClelland (2005), "Adobe Photoshop CS2 En-på-En, "af Deke McClelland (2005) og" Photoshop CS2 For Dummies "af Peter Bauer (2005). Men før du betaler kontant for disse bøger, kan du tjekke med dit lokale bibliotek eller brugt bog butik for at se, om enten har nogen kopier.

3 Tilmeld dig online sites, der har artikler og diskussionsfora om Photoshop i almindelighed, ligesom Photoshop Cafe. Mens nogle af de tips, du vil støde på vil være for senere versioner (eller tidligere), vil der stadig være en masse, der gælder for din version. Desuden de fora tilbyde dig en chance for at behandle spørgsmål om Photoshop CS2 til folk med mange års erfaring med programmet.