Lysbord Virkning på Blogger

July 12

Lysbord Virkning på Blogger


Som med mange webdesign-programmer, CMS-software og installeres scripts, Blogger integrerer en Lysbord effekt i sin platform. Lysbord er et populært foto effekt findes på mange hjemmesider. Når du klikker på et billede, er det straks udvider som en pop-up, et overlay, der fylder meget af hjemmesiden vinduet, som regel med en hvid kant omkring det, meget gerne et polaroid foto. Blogger tilføjede effekt i 2011, snart gør det standardbilledet effekt for sine millioner af blogs. Dens Lysbord effekt ikke indeholder hvid kant, i stedet blot at blæse billedet op til at passe til browservinduet. Du kan afslutte effekten ved at klikke på bloggen i baggrunden.

Lysbord Integration i Blogger

Lysbord blev først integreret i Blogger i 2011 til nogle få udvalgte. Kort tid efter blev det anvendt over hele linjen til alle Blogger blogs. I september samme år, på grund af klager fra bloggere, det blev gjort frivillig gennem "Design" i Blogger. Men Lysbord stadig standardindstillingen for Blogger blogs, nu en integreret del af nye blogs, medmindre manuelt slukket.

Sådan Tænd Lysbord i en Blogger blog

Hvis du bruger den traditionelle (ældre) dashboard, du skal navigere i instrumentbrættet til fanen "Indstillinger" og klik på linket "Formatering" øverst på siden. Rul ned på siden om halvvejs, indtil du ser "Showcase billeder med Lysbord" i venstre side. Klik på drop-down menuen ved siden af ​​teksten, og vælg "Ja". I den nyere instrumentbrættet klik på "Indstillinger" i venstre side og vælg "Indlæg og Kommentarer" i sub menu, der vises. Igen, se efter "Showcase billeder med Lysbord" øverst på siden og vælg "Ja" fra drop-down menuen.

Sådan deaktiveres Lysbord

Deaktivering Lysbord er den samme som ovenstående, medmindre du vælger "Nej" fra drop-down menuer i både nyere og traditionelle dashboards. Hvis du slår Lysbord fra, vil dine billeder tilbage til åbning i nye faner eller vinduer når der klikkes.

Lightbox Variationer

Lightbox effekter kan oprettes ved hjælp JavaScript eller Cascading Style Sheets, så der er mange variationer af den oprindelige JavaScript effekt. Thickbox, Slimbox og Fancybox er tre sådanne variationer. Thickbox, som navnet antyder, har en tykkere boks omkring ydersiden af ​​billederne; Slimbox, nu i version 2, kaldes slank fordi det kun 4KB i størrelse; Fancybox er "Mac-stil" Lysbord, der tilbyder glidende overgange og en dejlig slagskygge omkring overlejret billede-box.


relaterede artikler