Sådan Reload Windows XP uden at fjerne filer

July 29

Sådan Reload Windows XP uden at fjerne filer


Over tid, det ofte bliver nødvendigt at genindlæse din computers operativsystem. Systemet bliver kørt ned af beskadigede filer, vira og forladte eller ubrugte programmer. Dette kan få computeren til at gå ned, fryse eller ikke drive visse programmer. Genindlæsning af operativsystemet vil afhjælpe disse problemer og gendanne computeren næsten til sin oprindelige hastighed. Men en ulempe ved at gøre et komplet operativsystem eftersyn er tab af filer, dokumenter, billeder og programmer, der er gemt på harddisken. Ved at følge nogle procedurer, dog kan du genindlæse Windows XP uden at fjerne vigtige filer.

Instruktioner

1 Luk alle programmer og vinduer på din computer. Åbn diskdrevet og indsætte Windows XP eller systemgendannelse cd. Klik på knappen "Start" og vælg "Genstart". Tryk på "Enter", når skærmen bliver spurgt, om du ønsker at starte computeren ved hjælp af cd'en. Tryk på "Enter" for at indtaste setup mode.

2 Tryk på knappen "Esc" for at begynde en komplet geninstallation af Windows XP. Vælg "C:" ". Enter" køre ved hjælp af piletasterne, og tryk på Tryk på knappen "C", når skærmbilledet advarslen vises besked om, at en kopi af Windows allerede findes på C: drevet.

3 Vælg "Lad det aktuelle filsystem intakt" ved hjælp af piletasterne. Tryk på "/" tasten for at slette de gamle Windows-mapper og oprette en ny mappe, hvor Windows gemmer alle dine nuværende filer. Skriv "temp", når bedt om dit navn. Tryk på knappen "Enter" for at starte ladning processen.

4 Klik på knappen "Start" og vælg "Denne computer", når installationen er færdig, og computeren er genstartet. Du vil være automatisk logget ind som "temp." Dobbeltklik på "C:" drev. Højreklik på skærmen, og klik på "Ny" og vælg "Folder". Navngiv mappen "restoredfiles" og klik på "OK".

5 Klik på "Documents and Settings" mappe placeret på venstre side af skærmen. Inde i denne mappe vil være undermapper der indeholder de gemte filer af alle computerens brugerkonti. Træk alle disse undermapper i den "gamle filer" mappe, du lige har oprettet. Luk vinduet, når du er færdig.

6 Klik på "Start" knappen. Klik på "Control Panel" og vælg "Brugerkonti". Opret en brugerkonto, der identisk matcher de gamle brugerkonti, med de samme navne og adgangskoder. Efter at have oprettet regnskabet, skal du logge af og på som hver bruger for at aktivere regnskabet. Når du er færdig, skal du logge tilbage på som "temp."

7 Klik på knappen "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" og vælg "Kommandoprompt". Skriv "xcopy c: \ restoredfiles * *." C: \ Documents and Settings "/ s / h / r / c" i kommandoprompten boksen og tryk på "Enter". Alle de gamle filer vil blive gendannet til de brugerkonti.

TIPS

  • Det er altid en god idé at oprette en back-up af dine filer og programmer. Ikke blot vil dette gemme dine filer, hvis noget går galt med Windows XP geninstallere, vil det også være en enorm tidsbesparelse i tilfælde af en uventet systemnedbrud. Skriv filer til en genskrivbar disk eller kopiere dem til et flashdrev jævne mellemrum, så du vil altid have en opdateret backup på hånden.

relaterede artikler