Sådan deaktiveres den Touchpad Mens Brug af tastaturet

June 26

Sådan deaktiveres den Touchpad Mens Brug af tastaturet


Når du skriver på en bærbar computer, kan det være meget frustrerende, når du utilsigtet tommelfinger eller håndfladen-tryk på touchpad. Dette er sådan en fælles begivenhed, at mange bærbare producenter inkluderer en knap lige over den bærbare computer, der deaktiverer touchpad. Hvis du ejer en bærbar computer, der mangler denne funktion, er der stadig flere måder, du kan deaktivere touchpad'en.

Instruktioner

1 Deaktiver den ved hjælp af tasten Function combo. Mange bærbare computere har en to-key combo, der kan aktivere / deaktivere pegefeltet. For eksempel, Acer laptops bruge "Fn" og "F7," nede samtidigt, for at deaktivere / aktivere pegefeltet. Funktionstasten har ofte en anden farve tekst end de andre taster. Kig på grafik på de enkelte taster på din bærbare computers tastatur, der matcher farven på teksten på funktionstast. Nøglen, der deaktiverer touchpad har en grafisk repræsentation af pegefeltet efter det; holde Function-tasten nede, mens du trykker, at nøglen til at aktivere / deaktivere pegefeltet.

2 Deaktiver den ved hjælp af Kontrolpanel. For at få adgang til Kontrolpanel, klik på "Start" menu-knappen, og derefter "Control Panel" ikonet. I mappen Kontrolpanel, dobbeltklikke på den "Mouse" -ikonet. Dette bringer op Egenskaber for mus. Klik på fanen "Enhedsindstillinger" og klik på "Disable" knappen. Lad Egenskaber for mus vinduet åbent i baggrunden, mens du skriver. For at genaktivere musen, hold "Alt" tasten og tryk på knappen "Tab", indtil vinduet Egenskaber for mus er fremhævet. Slip "Alt" tasten og trykke på "Tab" tasten indtil knappen Aktiver i vinduet Egenskaber for mus er fremhævet. Hit "Enter" tasten for at genaktivere musen.

3 Sæt en USB-mus i en ledig USB-port. Dette deaktiverer automatisk touchpad mens det stadig tillader dig at bruge musen.


relaterede artikler