AnyDVDtray.exe forårsager Crypt32 Fejl

April 8

Den Enhver ansøgning DVD Bakke fra Sly Soft kan du afspille Blu-ray og DVD-diske i en region og omgå copyright beskyttelse på skiverne. Visse omstændigheder i Windows 7 kan få programmet til at fungere dårligt og forårsage "Crypt32" fejl. Der er flere løsninger på denne fejl, der får programmet kører ordentligt igen.

Digital Signatur

Hovedårsagen denne fejl opstår på grund af digital signatur interferens. I Windows 7, skal du gå til "Denne Computer", klik på din harddisk, og vælg "Program Files". Find "Sly Soft" mappen og åbne "Enhver DVD" mappe. Højreklik på "AnyDVDTray.exe" fil og vælg "Egenskaber". Klik på fanebladet "Digital Signatur". Klik på knappen "Opdater" for at have computeren automatisk adgang til alle DVD-servere og opdatere din digitale certifikat. I de fleste tilfælde stopper dette Crypt32 fejl vises.

Softwareopgradering

Tidligere versioner af Enhver DVD-software har haft kompatibilitetsproblemer med Windows 7 32-bit og 64-bit. Besøg Sly Soft hjemmeside for at downloade den nyeste version af softwaren. Hvis du tidligere har købt det, vil softwaren genkende din licensnøgle på den nye installation. Hvis du ikke har købt softwaren, vil du få en 21-dages gratis prøveversion. Opgraderingen fjerner automatisk alle tidligere versioner af enhver DVD og stopper de fejl, der er forbundet med Crypt32.

Computer fejl

Computer-indstillinger kan forårsage interferens med softwaren og skabe de Crypt32 fejl. Dobbeltklik på den tid i nederste højre hjørne af skærmen. Sørg for, at dato og tid er korrekt indstillet. Hvis datoen er indstillet for langt ude i fremtiden eller fortiden, vil Enhver dvd-software ikke køre. Tryk på "Anvend" og derefter genstarte computeren, før du kører Enhver dvd-bakken igen. Når datoen er korrekt, skal fejlen forsvinde.

virus Scan

Hvis du ikke har nogen viden om nogensinde at installere Enhver DVD eller eventuelle Sly Soft produkter, kan din computer være inficeret med en virus forklædt som softwaren. Genstart computeren i fejlsikret tilstand og bruge en virus scanner til at rydde eventuelle fejl. Hvis du ikke har en virus scanner, gratis software som Malware Bytes Antimalware og Spybot: Search & Destroy vil være i stand til at genkende AnyDVDTray.exe virus og fjerne det fra computeren.


relaterede artikler