Sådan Indsend Source Code på Tumblr

April 26

Tumblr, en gratis blogging service, tilbyder en funktion ikke ofte tilgængelige på gratis blogging platforme: brugervenlighed uploadet kode. Ikke alene kan brugerne uploade brugerdefinerede HTML og andre kildekoden til deres Tumblr blog, men de kan også sende brugerdefinerede cascading style sheets, som er ligesom stykker af masterkode, der indeholder bloggens design information, og tema-relaterede billeder, der er en del af kildekoden. Du kan ændre en pre-made tema kode eller udskift tema med din egen kode.

Instruktioner

1 Gå til Tumblr hjemmeside.

2 Klik på knappen "Log ind" placeret i øverste højre side af websiden. Indtast den e-mailadresse, som du registreret, samt din adgangskode.

3 Vælg den blog, du vil redigere fra bloggen listen drop-down menuen til højre side værktøjslinjen.

4 Klik på "Tilpas" på værktøjslinjen under rullemenuen blog listen.

5 Vælg knappen "tema" på den øverste menubjælke. Klik på "Brug brugerdefineret HTML."

6 Kopier kildekoden du ønsker at skrive ved at vælge den med musen og derefter trykke på "Ctrl" og "C" på samme tid. Klik i det tilpassede HTML felt på Tumblr og derefter trykke på "Ctrl" og "A" for at fremhæve det tema kode. Tryk på "Ctrl" og "V" for at indsætte din egen kildekode i feltet.

7 Klik på "Gem og luk" på den øverste højre side af skærmen for at gemme ændringerne og vende tilbage til bloggen instrumentbrættet Tumblr.


relaterede artikler