Sådan Defragmenter for System Optimering

February 24

Selvom filer kan organiseres i mapper på din computers operativsystem, er filerne faktisk opdelt i fragmenter og spredt ud over din computers harddisk. Når du åbner en fil, operativsystemet søger efter fragmenter og recompiles dem. Når nye filer tilføjes til harddisken, kan de gemte fragmenter af data yderligere adskilt fra de andre relaterede stykker. Den øgede opsplitning af din harddisk data kan bremse den tid det tager for dig at få adgang til dine filer. Men med Windows 'indfødte Diskdefragmentering nytte, kan du reorganisere dine data fragmenter og gøre dem mere bekvemt for dit operativsystem for at få adgang.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i computerens proceslinje. Skriv "Diskdefragmentering" i søgefeltet. Klik på "Diskdefragmentering" ikonet, når det vises i menuen Start.

2 Klik på ikonet for den harddisk, du ønsker at bedrage i Disk Defragementer s "Aktuel status" i menuen kassen. Klik på "Analyze" for at afgøre, om du skal defragmentere drevet.

3 Klik på knappen "Defragmenter disk" for at begynde defragging den valgte harddisk.

TIPS

  • Diskdefragmentering er indstillet til at køre med jævne mellemrum. Du kan klikke på Diskdefragmentering knap "Configure Schedule" for at ændre frekvensen af ​​sine periodiske defragmentere begivenheder.
  • Overvej defragging din harddisk efter ledig plads falder til under 15 procent, opgradere dig Windows eller overføre en stor mængde filer til drevet.