PowerPoint Tutorial: Sådan redigeres et dokument

May 27

Microsoft PowerPoint giver stor fleksibilitet i formatering, stil, design og animation af digitale præsentationer. Sætte dig med redigeringsværktøjer tilgængelige i PowerPoint vil tillade dig at drage fuld fordel af de mange muligheder.

Redigering af tekst

Rediger bogstaver eller hele ord ved først at vælge tekstfeltet du vil ændre. Placer markøren på placeringen af ​​nødvendige forandringer. Brug "Backspace" for at fjerne tekst til venstre for markøren og "Slet" for at fjerne tekst til højre for markøren. Bruge tastaturet til at indsætte bogstaver ved punktet for markøren.

Formatering Tekst

Format tekst ved først at fremhæve de bogstaver, ord eller sætninger, du vil ændre. Klik derefter på "Format" overskrift fra værktøjslinjen øverst på skærmen og vælg "Font" for at vælge en formatering mulighed. Herfra kan du ændre tekstens farve, skrifttype, størrelse, afstand og mere.

Billeder

Rediger et billede ved først at vælge billedfelt, du vil ændre. Flyt billedet ved at klikke og trække det til den ønskede placering på dias. Skift billedstørrelsen ved at vælge et anker på ethvert hjørne af billedet og trække det ind eller ud for at gøre det større eller mindre. For andre formateringsindstillinger, skal du højreklikke på billedet og vælg "Formater billede."

Baggrundsbilleder

Skift baggrund af et dias ved at vælge "Baggrund" fra "Format" overskrift på værktøjslinjen øverst på skærmen. Når "Baggrund" åbnes, skal du klikke på pil ned for at få adgang formateringsindstillinger. Ændre baggrundsfarven ved at vælge en af ​​valgmulighederne i drop-down vindue eller vælg "flere farver" for andre valg. Vælg "Fyld Effects" for at bruge et billede eller andre formater til din dias baggrund.

Overgange

Ændre den måde et dias erstatter en anden ved at klikke på "Slide Show" fra værktøjslinjen øverst på skærmen og vælge "Slide Overgange." Dette vil åbne et vindue i højre side af skærmen. Herfra kan du vælge den type overgang, hastigheden af ​​overgangen, og om det vil være automatisk eller klik-initieret.

Overvejelser

Gem en sikkerhedskopi af filen under et andet navn, hvis du ikke er fortrolig med at redigere en PowerPoint-dokument.

Hvis du laver en ændring, du ikke kan lide eller ikke havde til hensigt at gøre, skal du bruge kommandoen "Undo" under "Rediger" overskrift på værktøjslinjen øverst på skærmen.

Tilbring tid på at eksperimentere med alle de funktioner, der findes i PowerPoint til at få mest muligt ud af din software.


relaterede artikler