Hvordan at spare en PDF som HTML

May 29

PDF eller Portable Document fil, er et filformat, der bruges til at vise oplysninger på en måde, der ikke påvirkes eller ændres uanset programmet, operativsystem eller endda hardware, som du bruger til at se den. Hvis du har en PDF-fil, du ønsker at gøre i overensstemmelse med hypertekst parametre, skal du konvertere det til HTML til at fjerne PDF-restriktioner. Du kan nemt gøre dette online ved hjælp af en gratis PDF til HTML konverter som Adobe konverteringsværktøj, PDF2HTML Online, ConvertPDFtohtml eller online-Konverter.

Instruktioner

1 Gem PDF til din harddisk eller andet tilgængelige drev i den præcise måde, du ønsker at konvertere den, hvis du har filen på din computer. Find den nøjagtige webadresse af PDF hvis det opbevares online.

2 Gå til hjemmesiden for online PDF til HTML konverter som Adobe konverteringsværktøj, PDF2HTML Online, ConvertPDFtohtml eller online-Konverter (se Resources).

3 Klik på den knap, der giver dig mulighed for at gennemse dine filer, og vælg den PDF, du vil konvertere. Denne knap vil blive kaldt "Vælg fil" eller "Upload fil".

4 Indtast URL hvor PDF er placeret i tekst feltet for webadresser, hvis du bruger en. Kopier og indsæt webadressen fra en anden browser vindue for at sikre at du får adressen korrekt.

5 Vælg "Konverter" for at starte konverteringen. Afhængig af størrelsen på din PDF og internetforbindelse kan det tage op til et par minutter.

6 Klik på download-linket, når PDF er færdig bliver uploadet og konverteret. Dette vil spare HTML-filen på din computer.

TIPS

  • Hold konvertering websted, du bedst kan lide i dine bogmærker, så du let kan finde den, hvis du har brug for at konvertere PDF til HTML ofte.
  • Forsøg ikke at konvertere beskyttede eller stjålne materialer ved hjælp af online-konvertere, da de ikke vil behandle anmodningen.

relaterede artikler