Sådan bruges MST til at opdatere registreringsdatabasen

March 17

Microsoft Software Transform, eller MST, er en del af Windows-installationsprogrammet gør det muligt at knytte brugerdefinerede operationer til slutningen af ​​et anlæg. Dette er ofte brugt af organisationer til at optage forskellige emner, såsom installation detaljer, tidsstempler og brugeroplysninger. Du kan også gøre brug af MST at registrere en ansøgning ved at skrive sin produktnøgle direkte til registreringsdatabasen ved hjælp af en virksomhed eller volumenlicens. Brug MST kræver blot et gyldigt Microsoft Installer-fil, eller MSI, og et register sted at opdatere.

Instruktioner

1 Åbn Start-menuen og skriv "Transform". Klik på "Microsoft Transform" fra listen resultater.

2 Vælg den mappe, der indeholder din ".msi" fil fra "Open" vindue, der vises umiddelbart på skærmen. Klik på filnavnet, og klik derefter på "OK".

3 Gå til registreringsdatabasen mappe, du vil åbne på venstre panel af Registreringseditor. For eksempel, "HKEY_LOCAL_MACHINE" og derefter "Software" og "Microsoft".

4 Indtast navnet på den nøgle, du gerne vil skabe i højre panel. For eksempel, "InstallDate." Vælg den type værdi, du indtaster, såsom "Nummer" eller "String" for tekstdata. Indtast værdien. Du kan bruge in-line makroer til at indsætte data, såsom datoer eller systemversioner, såsom # TODAY # til dags dato.


relaterede artikler