Sådan fysisk Slet en harddisk

March 19

Sådan fysisk Slet en harddisk


Datasikkerhed er afgørende for alle, givet det niveau, hvor det er rodfæstet i vores hverdag. En harddisk kan afsløre næsten alt om person, der bruger det. De fleste data er aldrig virkelig ødelagt, men overskrevet med nye data. Stadig, med de rigtige retsmedicinske værktøjer, de fleste af disse lag af data kan udtrækkes. Den eneste måde at ødelægge data med sikkerhed er at ødelægge harddisken. Jo flere brikker en harddisk er brudt ind, jo mindre sandsynligt chancen alle data kan inddrives fra det.

Instruktioner

1 Smash harddisken med en forhammer eller på anden måde tung genstand. Bær øjet vagter til at beskytte mod flyvende vragrester. Dette er en fantastisk måde at lindre nogle stress samtidig sikre dine data aldrig udvindes. Fortsæt med at smadre harddisken, indtil den er i stykker, hvis det er muligt. Bortskaffes stykkerne i separate papirkurven placeringer.

2 Betal for harddisken skal professionelt ødelagt. Der er mange virksomheder, der kan disponere over din harddisk på en miljømæssigt forsvarlig måde, samtidig med at ingen data nogensinde vil være ekstraherbare.

3 Afmagnetisering harddisken ved at sætte den ved siden af ​​en ekstremt stærk magnet. Besøge en lokal skrot værftet og overlade det at blive udsat for elektromagneten i slutningen af ​​kranen.


relaterede artikler