Hvordan Har Toolbar forsvinde i Outlook Express?

March 30

Hvordan Har Toolbar forsvinde i Outlook Express?


Som de fleste computer softwareprogrammer, værktøjslinjen i Outlook Express giver brugerne mulighed for at udføre bestemte handlinger. Denne værktøjslinje er eventuelt synlige og dermed Outlook Express kan sommetider løbe med værktøjslinjen skjult.

Bruger Skiftede Option

Som med værktøjslinjer i andre programmer, er det muligt at skifte synligheden af ​​værktøjslinjen i Outlook Express. Hvis du tilfældigvis til at gøre dette ved et uheld, kan du nemt få værktøjslinjen. Højreklik på menuen og vælg "Toolbar". Dette skulle gøre værktøjslinjen synlig igen.

Registry Fejl

Windows registreringsdatabasen gemmer hundredvis af brugerens slås muligheder, og kan redigeres for at tvinge visse ændringer. For at tvinge værktøjslinje synlighed, åbne programmet "regedit" og navigere til HKEY_CURRENT_USER \ Identities [forskelligt for hver bruger] \ Software \ Microsoft \ Outlook Express [versionsnummer].

Når der, redigere den "Browser Bands" værdi og ændre den femte nummer til "03."

korrupte installation

Indimellem kan programmer blive beskadiget. I denne situation, som regel den eneste fix er at afinstallere og geninstallere programmet. Hvis du har besluttet, at intet andet vil genoprette Outlook Express værktøjslinjen, skal du geninstallere programmet, som vil gendanne alle standardindstillinger.


relaterede artikler