Sådan manuelt Slet webadresser fra IE Address Bar Via Registry

July 13

Sådan manuelt Slet webadresser fra IE Address Bar Via Registry


Når du skriver en hjemmeside-adresse i adresselinjen i Internet Explorer, bliver URL'en automatisk gemt i din browser historie. Det vil også vise sig i rullelisten på Internet Explorer adresselinjen. For tryghed og sikkerhed, bør du jævnligt slette disse gemte poster. En måde at slette disse poster er at rydde Internet Explorer historie. Hvis du foretrækker manuelt at slette udvalgte poster i stedet for hele listen, kan du redigere Windows-registreringsdatabasen. Lær hvordan du manuelt redigerer registreringsdatabasen og slette gemte webadresser, du har indtastet i Internet Explorer adresselinje.

Instruktioner

1 Klik på knappen Windows "Start" i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. Klik på "Kør" og skriv "regedit" i pop-up vindue, der åbnes. Klik på "OK". Registreringseditor åbnes.

2 Naviger gennem registreringsdatabasen for at finde følgende oplysning:

HKEY_CURRENTUSERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerTyped URL'er

Du skal muligvis klikke på "+" tegnet foran hver sektion for at se posterne. Når du finder denne Registry post, skal du klikke på den for at åbne den.

3 Rul gennem de enkelte taster. I kolonnen "Navn", vil du se en række URL'er adskilt af kommaer. I kolonnen "Data", bør du se de tilsvarende web-adresser for hver URL - f.eks www.google.com, www.bing.com.

4 Slet en webadresse ved at højreklikke på det i kolonnen "Navn". Klik på "Slet". Når du er færdig med at slette URL'er, lukke Registreringseditor. Næste gang du starter Internet Explorer, vil de webadresser, du slettede være væk fra drop-down listen.

TIPS

  • Hvis du ikke vil bruge Registreringseditor til at manuelt slette URL'er, tredjepartsprogrammer er til rådighed til at udføre opgaven. EditURLs er et gratis hjælpeprogram, som du kan bruge til at redigere eller fjerne webadresser fra Internet Explorer 6 adresselinjen.

relaterede artikler