Sådan Fix en opdatering Fejl 34 til computere

February 11

Sådan Fix en opdatering Fejl 34 til computere


Update Fejl 34 er en fejl udelukkende er forbundet med Windows XP-operativsystemet og et softwareprogram fra Microsoft kaldet Flight Simulator 2004. Spillere af dette spil kan have installeret en opdatering til programmet. Denne opdatering skaber et problem med poster i registreringsdatabasen for spillet. Microsoft udviklet et nemt system at ordne problemet og genoprette spillet til sundhed.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen nederst på skrivebordet for at åbne menuen Start.

2 Flyt til "Kør" i menuen Start. Klik på "Kør" for at åbne Kør tekstfeltet.

3 Skriv "regedit" i Kør tekstfeltet og trykke på tasten Enter for at åbne Registreringseditor.

4 Naviger til toppen af ​​træet menuen i venstre side af skærmen. Klik på "+" tegn ved siden af ​​"HKEY_LOCAL_MACHINE. Fortsæt med at klikke på de plustegn ved siden af" SOFTWARE "," Microsoft, "Microsoft Games", "Flight Simulator" og "9.0." Hver gang du klikker for at åbne en mappe (plustegn) en ny liste over mappe bliver tilgængelig. Flyt til næste afsnit, og klik på plustegnet igen.

5 Vælg "EXE Path" fra ruden i højre side af vinduet og højreklik på musen. EXE Path sidder inde i sidste mappe åbnet i det sidste trin, "9.0."

6 Vælg Rediger fra de indstillinger, der vises ved siden af ​​markøren.

7 Flyt til "Value data" tekstfeltet og slette oplysningerne i kassen. Flyt til slutningen af ​​dataene og tryk på knappen backspace på tastaturet, indtil alle oplysninger er væk. Klik på "OK" for at fortsætte.

8 Luk Registreringseditor.

9 Åbn support side for denne fejl Microsoft i computerens browser (se "Referencer").

10 Hent filen i trin 3 i "Update Error Type: 25" på siden for at computerens skrivebord. Klik på og derefter på "Download" knappen fil og. Luk computerens browser, når overførslen er fuldført.

11 Find filen "Fs91upd.exe" på skrivebordet. Dobbeltklik på filen for at starte installationen. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre reparationen.


relaterede artikler