Sådan deaktiveres Screen Saver Indstillinger Via RDB

July 7

Sådan deaktiveres Screen Saver Indstillinger Via RDB


Remote Desktop er en software-protokol og nytte udviklet af Microsoft. Ved hjælp af Remote Desktop, kan du interagere med en ekstern computer, som hvis du sad foran den. Tastatur og mus-kommandoer overføres via Remote Desktop-protokollen til den computer, der kontrollerede, der reagerer på de kommandoer og sender tilbage ændringerne på skærmen til den kontrollerende konsol. Sidder foran den kontrollerende konsol, du se ændringerne sker på skærmen i direkte svar på dine mus og tastatur kommandoer. Remote Desktop er afhængig af filer med .RDB udvidelsen til at gemme de aktuelle værdier af sine konfigurationsparametre. En ikke-indlysende parameter i konfigurationen af ​​pauseskærm hjælpeprogram kan få dem til at blive logget af Remote Desktop efter blot et par minutters inaktivitet. Det er nemt at løse dette, dog.

Instruktioner

1 Log ind på styret computer ved hjælp af brugernavn og adgangskode, du vil bruge, når adgang til denne computer over Fjernskrivebord.

2 Højreklik på skrivebordet. Vælg "Personlig". Vælg "Pauseskærm".

3 Klik ud for "On cv, display logon screen", så markeringen ikke vises. Klik på "OK". Efter omkonfigurere dette, vil styret computer ikke længere logge Remote Desktop brugere, når de når tærsklen til inaktivitet, som gør pauseskærmen spark i.


relaterede artikler