Hvordan man laver et diasshow i Adobe Photoshop

December 1

Lysbilledshow er en fantastisk måde at tage billeder, uanset om de er fotografier eller brugerdefinerede skabt billeder, og sætte dem sammen i en personlig fil for at vise dem til dine venner og familie. Adobe Photoshop Elements er en kraftfuld version af Adobe Photoshop, som giver dig næsten ubegrænset redigering kontrol over dine fotos og videoer. Selv arbejder gennem kontrollerne til Photoshop kan virke overvældende for den uerfarne, kan du oprette en grundlæggende lysbilledshow med lethed.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop. Klik på "Filer" og vælg "Åbn". Gå til den placering på en af ​​de billeder, som du vil medtage i dit lysbilledshow, og klik på "Åbn". Du skal gentage dette trin med hver af de billeder, du vil føje til dit lysbilledshow.

2 Klik på det første billede. Hold "Shift" tasten på tastaturet, og klik på den nederste, højre billede. Dette vælger alle de aktuelt åbnede billeder til diasshowet.

3 Klik på "Opret" fanen i opgaveruden. Klik på "Slide Show", og dialogen slideshow præferencer vises.

4 Ændre "Static Duration" værdi til den tid, som du ønsker billedet skal vises i diasshowet. Bemærk, at øge denne gang gør billedet vises i længere tid og faldende denne gang gør billedet vises for et kortere stykke tid.

5 Ændre "Overgang" værdi til den type overgang, du vil bruge. Overgangen er, hvad effekt vil opstå, når et billede skifter til et andet. Eksperimenter med forskellige overgange for at finde, hvad du bedst kan lide.

6 Ændre "Transition Duration" til den tid, du ønsker overgangen effekt til at vare. Bemærk, at øge denne gang gør overgangen holder længere og faldende denne gang gør overgangen kortere.

7 Sæt et flueben ud for "Anvend Pan og zoom på alle dias", hvis du ønsker, at diasshowet for at zoome ind på hvert billede en smule, og gryden fra side til side.

8 Klik på "OK", og redigeringsværktøjet til lysbilledshow vises. Træk billeder til forskellige steder for at ændre rækkefølgen af ​​billederne i diasshowet.

9 Føj musik til dit lysbilledshow ved at klikke på "Klik her for at tilføje lyd til din Slide Show" i storyboard panel. Gå til den placering af musikfilen, som du vil føje til dit lysbilledshow, og klik på "Åbn". Juster længden og omfanget af musikfilen hjælp skyderne i "Egenskaber" paletten.

10 Tilføj indtaling til diasshowet ved at klikke på "Record" knappen i "Extras" paletten. Begynd at tale ind i mikrofonen og klik på "Næste Slide" at fremme slideshow og optage lyd til det næste dias. Klik på "Record" knappen igen for at stoppe optagelsen.

11 Klik på det første dias i redigeringsværktøjet til lysbilledshow. Klik på "Full Screen Preview" knappen øverst i editoren for at få vist dit diasshow. Tryk på "Esc" for at afslutte ud af preview og gøre forandring som du ønsker det.

12 Gem dit diasshow ved at klikke på "Save Project" i toppen af ​​editoren. Indtast et navn for dit show og klik på "Gem". Dette giver dig mulighed for yderligere at redigere diasshow på et senere tidspunkt.

13 Klik på "Output" knappen i toppen af ​​editoren og vælg enten gemme dit diasshow som en "Movie File" eller "PDF". Klik på "Slide Size" drop-down boksen og ændre output størrelsen derefter klikke på "OK".

14 Vælg output mappe, hvor du vil Photoshop gemme diasshowet. Indtast et navn for output filen og klik på "Gem".


relaterede artikler