Hvad er de tre typer af projekter i E-Business?

December 26

Hvad er de tre typer af projekter i E-Business?


Elektronisk handel, også kendt som e-business, er revolutionerende arbejdsstyrken. Virksomheder kan nu koordinere deres interne anliggender i løbet af et øjeblik. De kan markedsføre deres produkter og tjenester på en brøkdel af den tid og til en brøkdel af prisen for bare 10 år siden. Brug af internettet til at fremme, strømline, og få support til din virksomhed vil give dig en fordel i dagens teknologiske verden. E-business mål hver virksomheds publikum og samtidig øge effektiviteten. Anvendelse af e-business falder i tre kategorier.

Interne systemer til virksomheder

Ved at styre din interne forretning på internettet, kan du øge den hastighed, hvormed du reagerer på kundernes spørgsmål og krav gennem customer relationship management. Du kan også administrere dine aktiver, finansielle ressourcer og materialer internt gennem enterprise resource planning. Dette indebærer et firma netværk baseret på en enkelt database at strømline virksomhedens drift. Inden dette netværk, kan du holde styr på og gemme dokumenter, ud over at styre din virksomheds menneskelige ressourcer afdeling.

Enterprise Kommunikation og samarbejde

Du kan bruge internettet til at kommunikere med andre i din virksomhed eller med klienter og kunder via internettelefoni, nemlig voice mail, fax og voice messaging, transporteres via internettet i stedet for telefonnettet. I mellemtiden, til at samarbejde dit materiale, kan du bruge et firma-netværk til at kontrollere adgangen til data, nemt gemme og hente disse oplysninger, reducere arbejde dobbeltarbejde og hjælpe kommunikationen mellem medarbejderne. Email hjælper også medarbejdere kommunikere, både med hinanden og med eksterne klienter. Mere progressive er webkonferencer, som kan bruges til at udføre levende møder og præsentationer via internettet.

elektronisk handel

Ved hjælp af elektronisk handel, kan i høj grad forbedre virksomhedens effektivitet. Gennem online shopping, kan din virksomhed bestille forbrugsstoffer eller varer med det samme og få dem i tide. Hvis din virksomhed leverer varer eller tjenester, der tilbyder dem til salg gennem en online butik eller shopping service vil give dine kunder til at købe, hvad de har brug for øjeblikkeligt, og muligvis købe mere, end de har brug for ved at give dem andre genstande, de måtte finde nyttige. Administration af din bestand online kan også forbedre effektiviteten ved at tillade dig at forblive i kontrol af supply chain management, herunder bevægelse og opbevaring af råvarer, lager og færdige produkter fra start til slut. På forkant med elektronisk handel er Internet markedsføring, hvor virksomheder bruger e-mail, hjemmesider og online-reklamer til at drive salget.


relaterede artikler