Sådan ændres Opløsning & opdateringshastighed Gennem en Remote Desktop

July 24

Sådan ændres Opløsning & opdateringshastighed Gennem en Remote Desktop


Microsofts remote desktop-funktion inkluderet i Professional, Forretning, eller Ultimate versioner af Windows 7 er et værktøj, der giver fjernadgang fra en computer til en anden. Denne adgang er muligt gennem en TCP / IP aktiveret netværksforbindelse og giver én computer kontrol over den anden. Brug af denne remote desktop funktion, kan du betjene fjerncomputeren som om det var en lokal maskine, så du kan ændre opløsningen og opdateringshastigheden af ​​systemet displayet.

Instruktioner

Konfiguration af Fjernskrivebord

1 Tænd fjernskrivebord i Windows 7 til den computer, du ændre opløsning og opdateringshastighed. Tryk på knappen "Start" og højreklik på "Computer" i menuen "Start" og vælg "Egenskaber" for at få adgang til kontrolpanelet hjem.

2 Klik på "Remote Settings" i menuen til venstre i Kontrolpanel startskærmen for at åbne skærmen System Properties.

3 Vælg "Remote" fanen, og derefter sørge for, at feltet øverst i vinduet mærket "Tillad Fjernsupport forbindelser til denne computer" har en markering. Vælg "Tillad forbindelser fra computere, der kører en version af Fjernskrivebord (mindre sikker)" valgmulighed. Klik på "OK" knappen for at lukke vinduet og gøre systemet klar til fjernforbindelse.

4 Find din IP-adresse til at dirigere forbindelsen. Klik på "Start" og derefter vælg "Kontrolpanel". Vælg "Vis netværksstatus og opgaver" under "Netværk og Internet" overskrift. Under "Tilslutninger," vælg dit lokalområde forbindelse at åbne din netværksstatus vindue. Tryk på knappen "Detaljer" og bemærk din IPv4-adresse. Send adresseoplysningerne til fjerncomputeren operatør, sammen med maskinens brugernavn og adresse, hvis det er relevant.

Tilslutning til Remote Computer

5 Opret en forbindelse med fjerncomputeren. Tryk på "Start" knappen og åbne vinduet Tilbehør. Under tilbehør, skal du vælge "Remote Desktop Connection" ansøgning.

6 Indtast IP-adressen på fjerncomputeren i rubrikken "Computer", og tryk derefter på knappen "Connect" for at gøre fjernforbindelse.

7 Indtast den eksterne maskine "Brugernavn" og "Password". Efter en vellykket forbindelse, vil du have adgang til den eksterne maskine skrivebord via en Remote vindue Desktop Connection. Den fjernforbindelse giver dig kontrol over den eksterne maskine, som om du sad foran den.

Indstilling af opløsning og opdateringshastighed

8 Højreklik på fjernbetjeningen skrivebordet og derefter valgte "Skærmopløsning" fra rullemenuen.

9 Klik på Opløsning rullemenuen for at få adgang valg opløsning for det eksterne system og flytte skyderen til den nye resolution.

10 Vælg "Avancerede indstillinger" og derefter klikke på "Monitor" fanen. Under "Monitor Settings" vælge "Screen opdateringshastighed" sats rullemenuen, og vælg den nye opdateringshastighed til fjernbetjeningen skærm. Klik på "OK" for at afslutte tilbage til Skærmopløsning vinduet.

11 Vælg "OK" i skærmopløsning vinduet for at indstille den valgte opløsning.

12 Klik på "X" knappen i vinduet Forbindelse til Fjernskrivebord til at lukke fjernforbindelse.


relaterede artikler