Sådan fjernes tekst fra billeder i PowerPoint

March 3

Tilføjelse af tekst til en Microsoft PowerPoint slideshow præsentation er en oplagt måde at få information på tværs til et publikum, men ved hjælp af billeder til at illustrere, at teksten kan hjælpe med at drive disse punkter hjem. Nogle gange, når du kompilere alle tekstbokse og billeder på en PowerPoint-dias, få tingene rodet op og hober sig op på toppen af ​​hinanden. Fjern tekst fra billeder, og sætte ord på deres plads med blot et par hurtige klik, hvilket giver dine seere et klart billede.

Instruktioner

1 Åbn PowerPoint. Klik på fanen "File" øverst på skærmen. Vælg "Åbn". Gå til præsentationen, hvor du ønsker at arbejde, og dobbeltklik på navnet på filen for at åbne den.

2 Tryk på knappen "Page Down" på tastaturet, eller rul til det dias, du har brug for at rette.

3 (Valgfrit) Klik på "Vis" fanen øverst på skærmen. Klik på knappen "Zoom" i midten af ​​værktøjslinjen / bånd under fanen, og zoome ind på tekstfeltet for at fjerne.

4 Klik én gang på tekstfeltet, som bliver mørkere og omgivet af hule cirkler og firkanter i hjørnerne og grænser. Bemærk markøren skifter til trådkorset.

5 Træk tekstboksen ud af billedet på et andet område af objektglasset. Gentag denne proces for yderligere tekstbokse på billedet.

6 Gem præsentationen igen med det samme navn at overskrive den oprindelige, eller skrive et nyt navn for at gemme en kopi af originalen.


relaterede artikler