Sådan åbnes WMV-filer

January 21

Bærbare digitale enheder bliver stadig mere populære blandt forbrugerne i alle aldre. Teknologien er blevet mere brugervenlig, er prisen på første generation tech gadgets faldet betydeligt, og snesevis af audio / video-afspillere nu konkurrere om den største andel af forbrugerens pie. En 2009 Associated Press artiklen indikerer endda, at tv-stationer snart vil udsende på populære mobile enheder, yderligere understreger den omsættelighed af denne forbrugernes tendens. Mens denne øgede popularitet og konkurrence fører til mere avancerede produkter, en downside til disse gadget krige er en strøm af filformater at vælge imellem. Hvis din mobile enhed er ikke kompatibel med Windows WMV-filer, skal du vide, hvordan man åbner disse filer på din computer. Det er forholdsvis let at åbne en WMV fil, hvis har ret fri software installeret.

Instruktioner

1 Download en gratis kopi af den nyeste version af Windows Media Player fra Microsoft (se Resources). Sørg for at tjekke de mest up-to-date systemkrav fra Microsoft (se Resources) for at sikre din computer er i stand til at køre Windows Media Player, før du downloader. Mange computere, der kører Windows operativsystemet allerede har Windows Media Player, så hvis du allerede har dette program, springe dette trin, trin 2 og trin 3.

2 Installer Windows Media Player ved at dobbeltklikke på den nyligt hentede "WMP11-WindowsXP-x86-dan.exe" fil. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre den automatiske installationen.

3 Genstart computeren. Det anbefales altid at du genstarter efter installation af nye programmer.

4 Højreklik på WMV fil, du vil åbne.

5 Mus over "Åbn med" valgmulighed.

6 Klik på "Windows Media Player". Din WMV audio / video-fil vil så åbne i et nyt Windows Media Player-vinduet.


relaterede artikler