Sådan Reset en Linksys EtherFast 4116

March 29

Linksys EtherFast 4166 Ethernet Switch er fremstillet og solgt af den europæiske datterselskab af Cisco. Kontakten er designet til at tillade tilslutning af 16 enheder ved hjælp af en internetforbindelse og kan prale med en 100 Mbps dataoverførselshastighed. Selv om enheden kræver enkel "plug and play" tilslutninger, internt er det en kompleks stykke udstyr og ligesom computere, rutinemæssige nulstiller hjælpe med at holde det fungerer i topfart og i topform.

Instruktioner

1 Power ned alt det udstyr, herunder computere og printer servere, tilsluttet EtherFast 4166 switch. Dette tager hvert stykke udstyr off-line.

2 Træk strømkablet ud af EtherFast switch. Denne beføjelser afbryderen holdes nede. Enheden har ikke en tænd / sluk-knappen. Sæt strømkablet tilbage i efter 10 sekunder.

3 Boot op alt udstyret tilsluttet EtherFast 4166 switch og tjekke for internettet eller netværket.

TIPS

  • Hvis du springer slukke for udstyr tilsluttet kontakten, du øge sandsynligheden for problemer, når du tænder på kontakten op igen. Mange stykker udstyr kan ikke "hot swap" eller genoprette forbindelsen til internettet på egen hånd, når forbindelsen er tabt.

relaterede artikler