Hvilke Headsets & mikrofon til Skype er komfortable & High Quality Sound?

September 8

Hvilke Headsets & mikrofon til Skype er komfortable & High Quality Sound?


Skype er software, der gør det muligt at ringe til næsten enhver telefon i verden og tale med andre Skype-brugere gratis. Du skal bruge en fremragende kvalitet headset, hvis du planlægger at bruge meget tid ved hjælp af Skype. Din computer mikrofon og højttaler kan være tilstrækkeligt, men de vil levere dårlig lydkvalitet. Det er bedst at investere i en kvalitet headset, og komfort er helt sikkert en faktor.

Plantronics Audio 655

Plantronics Audio 655 headset er en Universal Serial Bus (USB) headset, der leverer lyd i høj kvalitet gennem "Comfortsoft" polstrede ørestykker, der er designet til at opretholde komfort gennem udvidet brug. Dette Plantronics headset tilbyder Digital Signal Processor (DSP) Audio, og det indeholder en støjreducerende mikrofon.

FreeTalk Everyman

Den FreeTalk Everyman headset er en USB-headset fås med en valgfri 3,5 mm jackstik. Den er udstyret med "super wideband" lyd og en ensrettet mikrofon til at eliminere baggrundsstøj.

Logitech ClearChat

Logitechs ClearChat headset bruger 2,4 GHz trådløs, så du kan flytte så langt som 10 meter fra din computer og stadig føre en samtale. Den støjdæmpende mikrofon sikrer, at baggrundsstøj ikke er afhentet. Et overdådigt hovedbøjle og ørepuder leverer komfort.

Jabra Halo

Jabras Halo headset kan tilsluttes til din computer enten med Bluetooth stereo trådløst eller ved hjælp af den valgfrie ledning. Dette komfortable headset omfatter også "Noise Blackout" teknologi, der omfatter to mikrofoner for de mest klare mulige kommunikation.