Sådan installeres en HP Photosmart Printer Driver

April 1

Sådan installeres en HP Photosmart Printer Driver


HP Photosmart printere er bygget til udskrivning af høj kvalitet fotografier fra digitale filer. Med indbyggede kortlæsere og en USB-port, senere modeller af Photosmart serien ikke engang kræver en computer for at udskrive. Printerdriveren er den software, der fortæller operativsystemet, hvordan at interagere med printeren. Driveren er nødvendig for at bruge printeren. Følg nedenstående trin for at installere en HP Photosmart printer driver.

Instruktioner

1 Indsæt produkt-cd'en, der fulgte med HP PhotoSmart printer. Hvis det ikke indlæses automatisk, skal du navigere til Denne computer> CD-drev og dobbeltklikke på cd-ikonet HP.

2 Følg vejledningen på skærmen for at installere HP Photosmart printer driver og anden software på cd'en for at forbedre printerens funktionalitet.

3 Download driveren fra hjemmesiden HP support (se Resources nedenfor). Hvis du ikke har cd'en, kan du hente printerdriveren fra HP webstedet.

4 Naviger til HP support og indtast PhotoSmart modelnummer. Modellen nummer skal vises på selve printeren, og på enhver dokumentation, der fulgte med det.

5 Download printerdriveren til dit skrivebord og dobbeltklik for at installere det. HP Photosmart-printeren skulle nu være klar til brug.


relaterede artikler