Sådan ændres en Tekstmarkør

June 19

Sådan ændres en Tekstmarkør


Markører gøre mere end show, hvor en mus er placeret på en computerskærm. De angiver også, hvilken type indhold der præsenteres i programmet. En musemarkøren kan bruges til at iværksætte et program, for eksempel, men markøren ændres, når musen er placeret over teksten. musemarkøren tekst ligner typisk et stort "I" brev, men det er let tilpasses. Alle de forskellige musemarkøren tilstande kan ændres til en hvilken som helst af en bred række af markøren genstande i operativsystemet. Ud over at tilbyde en ny personlighed til oplevelsen computing, kan en anden markør hjælpe brugere med synshandicap.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows, og vælg "Kontrolpanel". Inde i denne område er "Mouse" valgmulighed, som kontrollerer de fleste aspekter af mus adfærd. Vælg denne mulighed, og et nyt vindue vises.

2 Vælg "pegepinde" fanen øverst i vinduet Egenskaber for mus. Dette område kontrollerer de forskellige markører og henvisninger, der anvendes i alle programmer.

3 Rul ned og klik på "Tekst Vælg" i området "Tilpas" i dette vindue. Markøren øjeblikket anvendes til tekstmarkøren vises.

4 Klik på knappen "Gennemse" for at starte en mappe, der indeholder alle tilgængelige markører på computeren.

5 Vælg en markør, du ønsker. En cursor genstanden kan anvendes til enhver cursor applikation. Du kan for eksempel vælge en spids markør for teksten vælge. Nogle af de markører gør placeringen af ​​musen mere indlysende ved at inkludere ikoner af hænder og fingre. Disse kan være hensigtsmæssig for brugere med behov for stærkere visuals til at bruge en computer effektivt.

6 Klik på knappen "Åbn" for at bekræfte den ønskede markør. Den nye Markøren vil nu vise i tekst Vælg cursor felt.

7 Tryk på knappen "OK" for at afslutte indstillingen.

TIPS

  • I stedet for at vælge en bestemt markør, kan du justere hele cursor ordning, som påvirker alle de markører anvendes i hele computeren. På "pegepinde" fanen, skal du blot vælge en af ​​de mange markøren ordninger til rådighed, og tryk derefter på "OK" knappen.
  • Cursor-filer kan downloades på internettet. I nogle tilfælde kan brugerne finde sjove og spændende markører. Men altid scanne enhver downloadet cursor objekt med et godt anti-virus program, før du bruger den. Skadelig software kan lure i populære downloads, tilpasse et operativsystem på denne måde.

relaterede artikler