Sådan Slet "Friend Buzz" App på Facebook

November 6

Friend Buzz er en Facebook applikation, der gør det muligt at besvare tilfældigt oprettede spørgsmål om folk på din venneliste. Selvom bruges af flere millioner medlemmer, ansøgningen er en tredjepart program, og ikke én oprettet eller støttet af Facebook. Friend Buzz kræver adgang til din e-mail-adresse og andre private Facebook oplysninger, før du kan bruge den app. Hvis du ikke længere ønsker at bruge programmet eller finder det for påtrængende, Facebook gør det forholdsvis nemt for dig at deaktivere ven Buzz eller anden app.

Instruktioner

1 Naviger til Facebook login-siden. Log ind på din Facebook-konto med dit brugernavn og adgangskode.

2 Klik på "Konto" linket øverst på din primære profil side. På rullelisten skal du vælge "Kontoindstillinger". Efter "Kontoindstillinger" vises, skal du klikke på linket "Programmer" i venstre side af hjemmesiden.

3 Rul ned til "Friend Buzz" notering på side Programindstillinger den. Klik på det lille "X" ved siden af ​​linket "Rediger" på Friend Buzz række.

4 Klik på "Fjern" knappen i "Fjern Friend Buzz?" vindue. Klik på "Okay" knappen for at afslutte fjernelsen af ​​Friend Buzz ansøgning fra din Facebook-konto.

5 Klik på linket "Profil" for at vende tilbage til din primære profil side. Den Friend Buzz notering vises ikke længere på din Facebook-profil side.


relaterede artikler