Sådan bruges en proxy for Zattoo

August 19

Zattoo er en IPTV hjemmeside, der leverer peer-to-peer Internet tv-tjenester. Med Zattoo, kan du se live europæisk baseret tv, plus du kan chatte med andre brugere. Fordi Zattoo er begrænset på arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og nogle lande, mange brugere drive en proxy til at få adgang til sine tjenester. En proxy er en hjemmeside, der hjælper dig med at omgå Internet begrænsninger, så du kan få adgang til websteder, der er utilgængelige på dit netværk.

Instruktioner

Unblock Hurtigere

1 Gå til blokering Hurtigere hjemmeside for at omgå de restriktive indstillinger blokerer Zattoo på dit netværk (se Resources). Unblock Hurtigere er en gratis proxy websted, der gør det muligt at omgå restriktioner, forblive anonym og beskyttes mod potentielle internet trusler som trojanske heste, malware eller virus.

2 Indtast webadressen for Zattoo i tekstfeltet placeret på den midterste venstre side af blokering Hurtigere side.

3 Klik på knappen "Go" ved siden af ​​tekstfeltet og Unblock Hurtigere vil sende dig til Zattoo hjemmeside, uden nogen begrænsninger.

One Hour Proxy

4 Gå til den One Hour Proxy websted og bruge sin tjeneste til at få adgang Zattoo (se Resources). One Hour Proxy er gratis at bruge og giver mulighed for ubegrænset, anonym browsing.

5 Type Zattoo webadresse i teksten bar vises i midten af ​​en time Proxy side.

6 Klik på "Go!" knappen ved siden af ​​teksten bar og en time Proxy vil hente Zattoo webstedet.

You Tunnels

7 Besøg You Tunnels hjemmeside for at få adgang til Zattoo gennem sin server (se Resources).

8 Indtast URL-adressen på Zattoo hjemmeside i tekstfeltet placeret på midten af ​​Din Tunnels side, nedenfor, hvor der står "URL".

9 Klik på knappen "Go" vises i tekstfeltet og dig Tunnels vil omdirigere dig til Zattoo webstedet.

TIPS

  • Find flere fuldmagter til at hjælpe dig adgang Zattoo ved at besøge Top Bits "Nye Fuldmagter" side (se Resources).

relaterede artikler