Hvordan laver og udskrive dine egne navneskilte

August 25

Hvordan laver og udskrive dine egne navneskilte


Navneskilte er ofte nødvendige, når store grupper af mennesker samles. Hvis du planlægger en familiefest eller har brug for at oprette en pædagogisk uddannelse seminar, for eksempel, navneskilte er en effektiv måde at sikre, at dine gæster kan tage fat folk ved deres navne - og huske dem. Ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram til at oprette og udskrive dine egne navneskilte giver dig mulighed for at designe dem efter behov uden at skulle betale nogen til at gøre det.

Instruktioner

1 Åbn et tekstbehandlingsprogram, som Microsoft Word eller Corel WordPerfect, og oprette en ny fil. Nye dokumenter genereres typisk ved at klikke en mulighed som "Ny" under hovedværktøjslinjen menuen.

2 Start et navn badge skabelon ved at placere "Labels" funktionen på værktøjslinjen. I Word er denne mulighed findes som "Labels", "Konvolutter og etiketter" eller "Breve og forsendelser> Konvolutter og etiketter" under menuen "Funktioner". I WordPerfect, kan dette valg findes under "Format" overskrift. Følg det ved at placere en "Indstillinger" eller "Labels" notering, så du kan vælge en passende etiket, der er designet til navneskilte. For eksempel Word har en Avery "5362 - Name Badge" option, der fungerer godt for dette projekt. Avery etiketter er en standard i tekstbehandlingsprogrammer som Word, men der er mange andre label mærker at vælge imellem.

3 Indtast et navn på hver badge ved at dobbeltklikke og / eller skrive direkte i felterne. Alternativt, indsætte en "tekstboks" og derefter klikke inde i boksen for at placere teksten, præcis hvor du ønsker det. Kig efter denne funktion under menuen "Indsæt".

4 Formater størrelse, skrifttype, farve og stil af navnet tekst. Klik først på og trække musen over teksten for at fremhæve det, så i enten Word eller WordPerfect, klik på "Skrifttype" under "Format" drop-down menu til at vælge dine valg. Yderligere, hvis bruger Word 2004 til Mac, kan du også vælge "Formateringspalet" under menuen "Vis".

5 Print dine navneskilte. Følg anvisningerne på navneskiltetiket pakke og ved at udføre en test procedure. Test et stykke papir for at sikre, at du forstår, hvordan du lægger etiketterne korrekt ved at markere et "X" på et blankt stykke printerpapir. Placer side af papiret med "X" med forsiden nedad i printerbakken og udskrive dokumentet at se, om de data, udskriver på den side, der er markeret med "X" Hvis det gør, så ved du, kan du trygt placere din etiket ark med forsiden nedad og udskrive navneskilte. Ellers vend etiketten ark over at sikre, at de navne, udskrives korrekt på etiketterne.

TIPS

  • Hvis du ikke kan finde den korrekte badge skabelon i dit tekstbehandlingsprogram, kan du gå til etikettens producentens hjemmeside og hente den rigtige skabelon derfra.

relaterede artikler