Sådan Stream Hulu

June 27

Sådan Stream Hulu


Hulu er en online video service, der er udstyret med tv-shows, videoklip og feature-længde film gratis streaming video. Du kan se mange videoer på Hulu hjemmeside uden selv oprette en konto; alt du behøver er Adobe Flash Player installeret på din computer. Men for at se indhold, der er normeret til voksne eller for at bedømme eller kommentere videoer, skal du oprette en Hulu konto først.

Instruktioner

1 Besøg Hulu hjemmeside og klik på "Sign Up" linket i øverste højre hjørne af Hulu hjemmeside.

2 Udfyld tilmeldingsformularen og klik på "Opret konto". Når du er færdig, skal du logge ind på din nyoprettede Hulu konto.

3 Klik på linket "Gennemse" på Hulu. Vælg "Film", "TV" eller "Trailere", afhængigt af den type video, du vil se.

4 Find en video, du vil se på Hulu. Klik på miniaturebilledet og Hulu videoafspiller begynder at indlæse. Hvis du ikke har den nyeste version af Adobes Flash Player, bliver du bedt om at installere det, før videoafspiller belastninger.

TIPS

  • Hulu gratis tjeneste har kun et par episoder af hver tv-serie. Men du kan tilmelde dig Hulu Plus, som koster $ 7,99 om måneden, for at få adgang til fuld sæsoner og yderligere tv-shows. Du kan også se Hulu Plus-indhold på andre enheder, såsom Apple bærbare enheder og nogle Blu-ray-afspillere.

relaterede artikler