Om Bærbare til børn

May 11

Om Bærbare til børn


Som teknologien bliver mere indflydelsesrig på hverdagen, er børn begyndt at lære at bruge og betjene denne teknologi i en meget yngre alder. Yngre børn bruger mobiltelefoner, surfe på internettet, og skrive rapporter i stedet for hånden skrive dem. At hjælpe børn, der ikke er klar til en fuld computer, kan du købe en bærbar computer specielt lavet til unge. Disse laptops kommer i alle forskellige stilarter og designs og en kort søgning vil hjælpe dig med at finde den rigtige.

typer

Når du gennemser til bærbare computere til børn, kan du komme på tværs et stort udvalg. En af de mere annoncerede slags er en bærbar computer baseret på en populær figur. Det kan være alt fra Barbie til Spider-Man og den eneste forskel på disse fra andre dem er designet af sagen og et par grafik, der kan frembyde signaturen karakter. Nogle børns bærbare computere faktisk har en brugbar mus, og nogle kommer med blot et tastatur. Skærmbillederne på en børns laptop er som regel aldrig fuld størrelse, der spænder fra 5 til 10 inches i længden diagonalt. V-Tech skaber en stor linje af disse bærbare computere, men du kan også finde dem fra selskaber som Kid Design og Oregon Scientific.

Fungere

De bærbare computere ikke har et kørende operativsystem som Windows eller Macintosh, men de gør har et grundlæggende menu liste over alle de aktiviteter, som børnene kan deltage i. For at bruge menuen, børn vil bruge pilene eller taltasterne på tastaturet, eller den tilgængelige mus. Grafikken er temmelig standard og som regel i sort og hvid, men de bærbare computere er skabt mere for læring end overlegen grafik. Normalt kan børn vælge fra en lang liste af aktiviteter og spil at spille på computeren.

Egenskaber

Nogle laptops kommer med specifikke funktioner, der gør dem skiller sig ud fra andre. For eksempel Advanced Touch Tablet fra V-Tech har en touch screen, cd-rom-drev og en USB-forbindelse for at uploade indhold fra din hjemmecomputer. Cyber ​​Spy Notebook fra V-Tech har en indbygget mikrofon, så børn rent faktisk kan optage deres stemmer og høre det spillede tilbage til dem. Andre funktioner omfatter udvidet slots for tilføjede spil, musik og flere sprog.

Fordele

Disse bærbare computere giver mange fordele for børn, der bruger dem. Den mest oplagte fordel er anvendelsen af ​​en fuld størrelse tastatur. På denne måde kan de lære alfabetet og tastaturlayout på samme tid til at hjælpe med at forbedre deres skrivefærdigheder. Børnene har også sjovt at spille de andre spil på den bærbare computer, men alle de spil er også pædagogisk, så de lærer på samme tid. Laptops til børn vil også holde din computer åben for dig at bruge og kan forhindre børn i at gå på internettet og komme ind i hjemmesider, at de ikke formodes at.

Overvejelser

I stedet for at købe bærbare computere til børn, kan du oprette et sikkert miljø for dine børn at bruge hjemmecomputer. Køb spil til computeren, som er spillet ved hjælp af fuld skærm og give læring erfaringer. Også stedet for at lade børnene blive afhængig teknologi, starte dem ud med nogle projektmapper eller regneark og gøre computeren synes som en award at de kan tjene til at gøre papir og blyant arbejde først.


relaterede artikler